*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
18.05.2012. 09:27

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Pomozite, zelim da se udebljam  (Pročitano 1538 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
marina_dado
Млађи члан
**
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Samo hrabri imaju srece...

Pogledaj profil
« poslato: 21.06.2009. 10:02 »

Cao narode. Imam jedan problem. Nikako ne mogu da se ugojim. Porodila sam se krajem 2007. godine na carski rez  i nakon porodjaja skoro dva meseca nista nisam jela. Sada nikako ne mogu da se ugojim. Sta da radim. Unapred hvala. Cucla
Sačuvana
snajka
Gost
« Odgovor #1 poslato: 23.06.2009. 13:03 »

Hehehehe neki bi dusu dali da mogu da skinu koje kilo,a ti se bunis da hoces da se ugojis! Veliki osmeh
Elem..u svakom slucaju postoji vise opcija za tako nesto!Npr. malo vise kaloricne hrane,tablete i ostalo,ali....mislim da nema potrebe za tim,a i mislim da ti tu(za sada)nema pomoci! Veliki osmeh
Prvo...imas malo dete,trcis oko njega,kuvas,peres,peglas....itd...itd...aktivna si veoma(rekla bih)...zato ti je malo teze da se ugojis.E sad,to je neko moje misljenje!
Kao sto vec rekoh,postoji vise nacina za tako nesto.U krajnjem slucaju idi kod lekara i trazi savet sta je najbolje....oni ti mogu  reci sta -kako i sta je najbolje,a da pritom to ne utice na tvoje zdravlje! Namigivanje  To
Sačuvana
marina_dado
Млађи члан
**
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Samo hrabri imaju srece...

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 24.06.2009. 15:17 »

Njagore od svega je sto ja uopste ne trcim, oko svega mi pomaze suproga mog muza, ja prakticno malo sta da radim. Sada sam pocela malo dobijati na kilazi ali nadam se da cu tako nastaviti. U svakom slucaju hvala.
Sačuvana
snajka
Gost
« Odgovor #3 poslato: 25.06.2009. 00:02 »

Nema na cemu! Namigivanje  Cvetic
Sačuvana
Ashley
Пуноправни члан
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 24.03.2010. 16:22 »

pa jednostavno...unosi vise hrane u organizam..hleb obawezno!!!!!:D