moze covjek preko chata da se zaljubi samo ako je iskren i neka postenjacina...

,naravno i ako mu je to zadaca odnosno cilj.drugacije jock... :happy1:znate kako vam je to,to vam je isto kada naidjete na neki problem neko se automatski blokira kao svejedno mu je dok drugi pokleknu...nemogu ili da odole ili da se ne suprostave....ima nas svakakvi... bogomi ja sam mrtav hladan,primera radi,moze se videti i primetiti moje ponasanje na chatu,da mi je sasvim svejedno da li me neko cima za ozbiljno ili za zajebanciju...ja sam isti

...i drago mi je da uspevam da odolim svim iskusenjima,ali jbga predamnom je ipak dugogodisnje iskustvo na, da kazem naj ortodoksnijim mestima

...zato me nemoze nista da iznenadi....i jos da kazem ovo,ima jadni ljudi koji se toliko uzive toliko se predaju tim za mene vec budalastinama,da kada takvog izbacite ,znajte da ste mu naneli veliki problem ...zato mogu slobodno da kazem sledece,da su gospodja-gospodjica GIA, i njeni saradnici fantasticno organizovali chat,zasto to kazem,pa iz razloga sto znam na drugim na koje idem,gde su pojedinci uveli takve strogosti kao da se radi o nekakvoj ustanovi koja je od vitalnog interesa za citavo drustvo, :happy1:jos malo pa ce zabrane da chateri ne puse dok chatuju,ako ih vide admini na kam da puse da ce ih da banuju

. to su toliki umisljenici,budale,zato ovo sve navodim. i da naglasim da na takvim chatovima u prosjeku mozete da sretnete par ljudi da kazem maksimum desetak...pustite ljude neka se zezaju,svadjaju,prepiru,vredjaju,sutra ce se mire,i kao da nista nije bilo. samo sam protiv ne adekvatni naziva nickova na chatu,a ostalo sve je ok...