*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
18.05.2012. 09:40

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Da li ste upoznali nekoga na net-u (chat, forum...) iiiiiiiii zaljubili se....  (Pročitano 12087 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
blefff
Gost
« Odgovor #20 poslato: 25.11.2010. 16:24 »

moze covjek preko chata da se zaljubi samo ako je  iskren i neka postenjacina... Srecan1,naravno i ako mu je to zadaca odnosno cilj.drugacije jock... :happy1:znate kako vam je to,to vam je isto kada naidjete na neki problem neko se automatski blokira kao svejedno mu je dok drugi pokleknu...nemogu ili da odole ili da se ne suprostave....ima nas svakakvi... bogomi ja sam mrtav hladan,primera radi,moze se videti i primetiti moje ponasanje na chatu,da mi je sasvim svejedno da li me neko cima za ozbiljno ili za zajebanciju...ja sam isti Srecan1...i drago mi je da uspevam da odolim svim iskusenjima,ali jbga predamnom je ipak dugogodisnje iskustvo na, da kazem naj ortodoksnijim mestima  Srecan1...zato me nemoze nista da iznenadi....i jos da kazem ovo,ima jadni ljudi koji se toliko uzive toliko se predaju tim za mene vec budalastinama,da kada takvog izbacite ,znajte da ste mu naneli veliki problem ...zato mogu slobodno da kazem sledece,da su gospodja-gospodjica GIA, i njeni saradnici fantasticno organizovali chat,zasto to kazem,pa iz razloga sto znam na drugim na koje idem,gde su pojedinci uveli takve strogosti kao da se radi o nekakvoj ustanovi koja je od vitalnog interesa za citavo drustvo, :happy1:jos malo pa ce zabrane da chateri ne puse dok chatuju,ako ih vide admini na kam da puse da ce ih da banuju  Srecan1. to su toliki umisljenici,budale,zato ovo sve navodim. i da naglasim da na takvim chatovima u prosjeku mozete da sretnete par ljudi da kazem maksimum desetak...pustite ljude neka se zezaju,svadjaju,prepiru,vredjaju,sutra ce se mire,i kao da nista nije bilo. samo sam protiv ne adekvatni naziva nickova na chatu,a ostalo sve je ok... Zabava1
Sačuvana
...Well...
Млађи члан
**
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

When all roses meet their fall, I rose again.

Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 29.11.2010. 03:47 »

...jesam jesam... Lol
Sačuvana
NNina
Новајлија
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 18.01.2011. 17:07 »

Mmmhm...  Srecan7 Pa da,jesam,upoznala sam dosta njih na net-u,mozda i previse  Veliki osmeh Aaaa zaljubljivanja sto se tice,paaa...jesam,zaljubila sam se :Osmeh1: Samo,ponekad pomislim da to i nije dobro...msm,sve je super,upoznas nove ljude i skontas da neke osobe imaju ono nesto sto vas privuce...Bas sam se skoro skontala sa jednim deckom i sad za par dana treba da se upoznamo...Pa videcemo sta ce da ispadne od svega ovog...mozda velika ljubav,a mozda i samo prijateljstvo ili nista od ta dva... Jbg,takav je zivot...Svasta donese,a mnogo toga i odnese,prema tome,sve treba probati u zivotu pa i ovako nesto,samo OPREZ!!! Na netu ima svakakvih ljudi,mnogo lazi,ljudi sa dva lica...Ne treba verovati bas svakom... Kontam da su neki protiv tog zaljubljivanja preko neta i da to nikad sebi ne bi dozvolili,ali i ja sam pre govorila da se meni to nikad nece desiti iz razloga sto ne poznajem tu osobu,ali eto,desilo mi se... Zaljubila sam se posle mnogo vremena provedenih za netom dopisivajuci se sa tom osobom i cak smo razmenili brojeve fona,cujemo se redovno...pa decko je ovako sasvim ok...sad jos samo da ga upoznam... Veliki osmeh
Pozzzzzz za sve...  Veliki osmeh
Sačuvana
SSofija
Gost
« Odgovor #23 poslato: 28.01.2011. 16:16 »

veoma zanimljivo i poucno
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

© Srecica.com