*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
18.05.2012. 09:43

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 [2] 3   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Kako definisati osobu koja vas laze godinu dana???  (Pročitano 4713 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Psyduck
Пуноправни члан
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Neki sve vreme moraju da blebeću ali ja jok!!!

psyduck_msn@live.com psyduck_bn@yahoo.com
Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 21.03.2009. 00:04 »

Pa "Ako je neko bitan"  Zbunjen hmmmm, imao sam sličnu situaciju neki dan, (kakva slučajnost Prevrtanje ocima). Ako je neko bitan mene lagao  Ljutko2, on automatski za mene postaje nebitan Srecan7. Da li bi mu oprostio Zbunjen, zavisi od laži i od osobe, ali mu više nikad ništa ne bi verovao Ne.
Sačuvana
snajka
Gost
« Odgovor #11 poslato: 21.03.2009. 23:39 »

Da li bi mu oprostio Zbunjen, zavisi od laži i od osobe, ali mu više nikad ništa ne bi verovao Ne.

Bas to! Namigivanje
Sačuvana
Singy
Gost
« Odgovor #12 poslato: 22.03.2009. 21:30 »

Pa "Ako je neko bitan"  Zbunjen hmmmm, imao sam sličnu situaciju neki dan, (kakva slučajnost Prevrtanje ocima).

Je li,a da vas dvoje razmenite fotke,mozda ste upravo jedno drugo skenjali  Veliki osmeh
Sačuvana
snajka
Gost
« Odgovor #13 poslato: 23.03.2009. 21:50 »

Pa "Ako je neko bitan"  Zbunjen hmmmm, imao sam sličnu situaciju neki dan, (kakva slučajnost Prevrtanje ocima).

Je li,a da vas dvoje razmenite fotke,mozda ste upravo jedno drugo skenjali  Veliki osmeh

Hahahaha ma nismo sigurno!!!To je 100% Namigivanje
Psyduck ima mnogo lepsi glas od njega,cak sta vise i veoma privlacan! Crvenim Veliki osmeh
Sačuvana
Gia
Администратор
Херој
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Ako odustanem danas, da li je vredelo?

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #14 poslato: 23.03.2009. 23:39 »

snajka, svi mi ucimo vecinom na svojim greskama, nazalost, sta ces, takav je zivot! Kao sto neko napisa ovde, zavisi kakve su to lazi?? Sitne ili krupne? Ako je on lagao da je slobodan, a ovamo ima zenu i petero dece, uh, to je vec zeznuto  Ne(lupam sad primer Veliki osmeh), a ako je on slagao neku sitnicu, to je onda vec mnogo lakse...sta da ti drugo kazem, nego sledeci put budi opreznija  Namigivanje  Cvetic

Psyduck, naravno da, ako te laze neko tebi bitan, vise te povredi, sto bi te povredile lazi nekoga nebitnoga??? Takve me u zivotu osobe ni ne tangiraju.. Nit' im prastam, nit' me boli za njima, nit' mislim na njih! Kafa

P.S. Zamolila bih vas da procitate Nacin pisanja , u ovom slucaju posebno 9. i 10. tacku  (da ne kopiram sad sve ovde Veliki osmeh).

Sačuvana

Singy
Gost
« Odgovor #15 poslato: 25.03.2009. 11:22 »

[/quote]

P.S. Zamolila bih vas da procitate Nacin pisanja , u ovom slucaju posebno 9. i 10. tacku  (da ne kopiram sad sve ovde Veliki osmeh).

[/quote]

Ooooooo yebem mu drzavu,pa sta sam sad uradio   Upitnik
Sačuvana
snajka
Gost
« Odgovor #16 poslato: 01.04.2009. 22:07 »

Ma nisi nista nego ova teta voli da se pridrzava pravila(ovde),a u reali...koliko sam cula ta je prekrsila zakon par puta!C,c,c,c,c,c Ne sramota!!! Smejanje2 :tongue2:
Sačuvana
Zju Zju
Новајлија
*
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Nije sve u parama...ima neceg i u novcu!

Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 09.05.2010. 14:38 »

Sakrivao ga s' druge strane ekrana!Zato je i uspeo u tome! Namigivanje

Svugde postoji opcija IGNOR....jednostavno, kliknes na to i zaboravis...:Osmeh1: Tako sam i ja uradila...
Ako ne mozes bas tako...pocnes polako da kuliras i na kraju ignor opet...Veliki osmeh
Sačuvana
Andzeo22
Млађи члан
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 19.09.2010. 21:01 »

sto dalje od tih osoba Namigivanje
Sačuvana
...Well...
Млађи члан
**
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

When all roses meet their fall, I rose again.

Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 09.11.2010. 04:19 »

Definicije moguce...

Manipulator, smooth operator, zavodnik, skirt chaser, zenkarosh...itd...

U svakom slucaju, to je uspesan muskarac. Lol
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

© Srecica.com