*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
07.02.2012. 23:07

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: ljubav u daljini  (Pročitano 1642 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
vedrana
Новајлија
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« poslato: 16.05.2010. 04:32 »

zelim da vam ispricam prvo nesto a onda ste vi na red da pricate kako gledate na sve to..         bili su zaljubljeni par sa 15-16 dpd raastali su se i svako je krenuo po svoje staze zivota .svako od njih ima sada porodicu sreli su se na net po celi 20 god on je preko okeanima a ona tu ima svoju porodicu i sta sad...molim vas daj te bar sa savetima da im pomognemo...daj da pricamo razgovaramo razmenimo mislenje                                         
Sačuvana
ISTINA
Херој
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 17.05.2010. 12:02 »

Ljubav i u daljini pobedjuje samo ako je ISKRENA. Ruza
Sačuvana
Gia
Администратор
Херој
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Ako odustanem danas, da li je vredelo?

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #2 poslato: 21.05.2010. 00:35 »

Poz Vedrana,

Koliko sam shvatila to je bila ljubav iz mladosti, 15, 16 godina su imali.....
Nisu se videli 20 godina, sad svako ima svoju porodicu i udaljeni su mnogo. Zatim se sreću na netu?

Ne znam kakvo mišljenje želiš da čuješ? Oni su sada oboje u braku, to je bila mladalačka ljubav..

Elem, jedino ako nikad nisu prežalili jedno drugo i još uvek postoje ''snažne'' emocije, mada je to teško znati posle 20 godina i brak stavljati na kocku.. Najbolje kad se vide, popiju kafu, ispričaju se, drugarski naravno, možda će tek tada videti šta dobijaju, šta gube i da l' je to zaista vredno.

Nisi nam rekla...Je l' im sve ok u braku, da l' su srećni oni u tim brakovima svojim? Malo si nam napisala da bi ti dali neki konkretan odgovor.
Sačuvana

Ashley
Пуноправни члан
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 10.06.2010. 18:42 »

Poz Vedrana,

Koliko sam shvatila to je bila ljubav iz mladosti, 15, 16 godina su imali.....
Nisu se videli 20 godina, sad svako ima svoju porodicu i udaljeni su mnogo. Zatim se sreću na netu?

Ne znam kakvo mišljenje želiš da čuješ? Oni su sada oboje u braku, to je bila mladalačka ljubav..

Elem, jedino ako nikad nisu prežalili jedno drugo i još uvek postoje ''snažne'' emocije, mada je to teško znati posle 20 godina i brak stavljati na kocku.. Najbolje kad se vide, popiju kafu, ispričaju se, drugarski naravno, možda će tek tada videti šta dobijaju, šta gube i da l' je to zaista vredno.

Nisi nam rekla...Je l' im sve ok u braku, da l' su srećni oni u tim brakovima svojim? Malo si nam napisala da bi ti dali neki konkretan odgovor.
slazem se sa tobom
Sačuvana
...Well...
Млађи члан
**
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

When all roses meet their fall, I rose again.

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 09.11.2010. 04:26 »

...daljina cini ljubavi isto sto i vetar vatri...ako je velika-rasplamtice se...ako je mala- ugasice se...
Sačuvana
blefff
Gost
« Odgovor #5 poslato: 25.11.2010. 16:04 »

ahahahaha dobro ovo formulisano  :happy1:to ti je isto kao da sam ja lovac  :happy1:pa vidim plijen na 3km  :pa a ubitacno dejstvo mog kursuma 1000metara,ahahahahaha Srecan1 Ljubav4
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

© Srecica.com