|
Gia
|
 |
« poslato: 06.10.2008. 19:02 » |
|
Nesto od mene..
Evo me opet kao Demon prognan iz pakla gde se slomljene duse skupljaju,sa osvetnicikim mislim zla.. Evo me opet kao Andjeo,ispunjena svetloscu,ljubavlju i dobrotom,neznoscu,pruzam ti ruke da te izvucem sa dna.... Tu sam kao Dan,i kao Noc,tu sam......Na krilima maste.....Tu sam na pocetku i na kraju........ Negde sam i nigde......!!!....Stvarna i nestvarna..!!! ..Masta i Iluzija....!!! Stvorena sam samo da bih te volela,unistila i opet volela...Stvorena da te dovedem do dna......ponovo dignem na nebo,ublazim tvoju bol ,neznim osmehom,poljupcem i dodirima........ Ja sam Magija ovog sveta,ja sam ono sto te spaja,odrzava..Ja sam tu ,sve ono sto nosis u sebi,Ja sam! I tvoja Patnja i tvoja Radost,ja ti razaram dusu i ja je smirujem... Ja ti donosim oblake tuge i smeha...Ja sam tvoja Svetlost i tvoja Tama... Ja vladam tvojim osecanjima,tvojim umom,telom,tvojim srcem... Ja sam tvoj Smeh i tvoje Suze..Tvoja Patnja i tvoja Sreca.. Zbog mene places i zbog mene osecas srecu ! Mogu da te unistim ,slomim ti srce,dusu ispunim gorcinom i zivot pretvorim u bol.... Mogu te napraviti najsrecnijom osobom na svetu,smehom prekriti tvoje lice,ocima dati novi sjaj.... Ja mogu sve! I ti to znas....Ja sam tvoje drugo Ja ...i
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Gia
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 06.10.2008. 19:05 » |
|
Ako ti jave: umro sam, ti znas - ja to ne umem. Ljubav je jedini vazduh koji sam udisao. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem. Na ovu zemlju sam svratio da ti namignem malo. Da za mnom ostane nesto kao leprsav trag. Nemoj da budes tuzan. Toliko mi je stalo da ostanem u tebi budalast, cudno drag. Nocu kad gledas u nebo, i ti namigni meni. To neka bude tajna. Uprkos danima sivim, kad vidis neku kometu da vidik zarumeni, upamti: to ja jos uvek ... sasav letim i zivim.
Mika Antic, ''Besmrtna pesma''..............jedna od najlepsih pesama
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mrgud86
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 12.10.2008. 20:22 » |
|
wowww haha gde ste tekstopisci 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kreativan
Gost
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 12.10.2008. 20:49 » |
|
KAD POTONES (MOJA PESMA)
NE ZVONI VISE NA MOJA VRATA SVE REKLA SI SAD VRACAS SE IZ INATA, POVREDILA SI MOJE SRCE KO NIJEDNA DO SAD, SAD KAJES SE STO NISI MISLILA TAD
NE ZOVI ME ZA TEBE VISE NE POSTOJIM NE TRAZI ME SAMO TO TE MOLIM NE VRACAM SE VISE NA LJUBAVI STARE JER ONE LOME SRCE I SVE LEPO POKVARE
REFREN 2X
KAD POTONES KAD TI SE ZATVORE SVA MOGUCA VRATA TAD SHVATICES LJUBAV NE SME BITI IZ INATA, NA KRAJU PRICE SHVATICES SVE STO SAM HTEO RECI I TADA CE TE SAVEST DRAGA SIGURNO PECI
JER LJUBAV IMA SAMO JEDAN JEDINI PUT…
NE ZVONI VISE NA MOJA VRATA SVE REKLA SI SAD VRACAS SE IZ INATA POVREDILA SI MOJE SRCE KO NIJEDNA DO SAD, SAD KAJES SE STO NISI MISLILA TAD
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Gia
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 14.10.2008. 23:35 » |
|
Sedi. Ne tu. Preko puta. Moram te videti.
Ne,ne prekidaj me. Cuti. Pusti me da kazem Ono sto sam vec trebala reci.
Kad trebas doci,bojim se tvog dolaska. Zbog nedolaska. Jer, ako kasnis samo pet minuta srce mi je u dlanu i moja me ljubav ili mozda strah boli.
I zato ne smem kasniti. Vec sutra moze biti kasno. A nisam ti jos rekla kako i koliko te volim.
Volim te telom,pokretima,pogledom,dodirima,recima. Volim te smehom i suzama. Volim te tugom i brigama.
Ne,ne gledaj me zastraseno. Ljubav ,ma kakva bila: neispunjena,srecna,lakomislena i povrsna. Prava i zauvek...
Boli. Kad dolazim, pitam se cekas li me. Bojim se da jednog dana vise ne otvoris vrata. Bojim se praznog stubista bez mirisa, bez zvuka, svetla.
A nisam ti rekao: najvise se bojim vremena koje ne ceka.
A ja kasnim.
Volim te. I volim sve sto si ti.
Tvoje oci pitajuce. Tvoj smesak oprastajuci. Tvoj korak ohrabrujuci.
Volim tvoju nesigurnost. I moja je najcesca. Bore na tvom licu i moje su.
I u tom trajanju ne znam da li sam ucinio sve za tebe ljubavi moja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
snajka
Gost
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 15.10.2008. 02:16 » |
|
Evo nesto i od mene......  Noc,a oko mene je tama u sobi sedim i cekam tebe potpuno sama.....srce mi lupa,srce se cepa kako je prazno kada tebe nema....odborajavam sate,odbrojavam dane hoce li mi doci moj dragi,pre nego sto svane.... Tuzno je to sto si bio deo neceg tako velikog,neceg sto je puno zivota bilo i sto se na zalost nije dogodilo.......uzeo si moju dusu,moje srce i moje sne i sta mi sada drugo preostaje,nego da ti napisem stihove i pesmu koja ce da me seca na tebe!?! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
neposlusna
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 16.10.2008. 03:57 » |
|
moja pesmica; na dnu duse pustos miris baruta zavrsene rat iz ustiju metak ruzna rec bumerang krvarim ranjena ustrelih sebe da volim teeebe 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Gia
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 19.10.2008. 04:35 » |
|
Ceznem da ti kazem najdublje reci koje ti imam reci; ali se ne usudjujem, strahujuci da bi mi se mogla nasmejati. Zato se smejem sam sebi i odajem tajnu svoju u sali. Olako uzimam bol svoj, strahujuci da bi to mogla ti uciniti. Ceznem da ti kazem najvernije reci koje ti imam reci; ali se ne usudjujem, strahujuci da bi mogla posumnjati u njih. Zato ih oblacim u neistinu, i govorim suprotno onome sto mislim. Ostavljam bol svoj da izgleda glup, strahujuci da bi to mogla ti uciniti. Ceznem da upotrebim najdragocenije reci sto imam za te ; ali se ne usudjujem strahujuci da mi se nece vratiti istom merom. Zato ti dajem ruzna imena i hvalim se svojom surovoscu. Zadajem ti bol, bojeci se da neces nikada saznati sta je bol. Ceznem da sedim nemo pored tebe; ali se ne usudjujem, jer bi mi inace srce iskocilo na usta. Zato brbljam i caskam olako, i zatrpavam svoje srce recima. Grubo uzimam svoj bol, strahujuci da bi to mogla ti uciniti. Ceznem da te ostavim zauvek; ali se ne usudjujem, strahujuci da bi mogla otkriti moj kukavicluk. Zato ponosito dizem glavu i dolazim veseo u tvoje drustvo. Neprekidne strele iz tvojih ociju cine da je moj bol vecito svez.
Gradinar - Rabindranat Tagore
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
self
Новајлија
Van mreže
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 23.10.2008. 08:20 » |
|
Kroj
Ukrašću tvoju senku, obući je na sebe i pokazivati svima. Bićeš moj način odevanja svega nežnog i tajnog. Pa i onda, kad dotraješ, iskrzanu, izbledelu, neću te sa sebe skidati. Na meni ćeš se raspasti. Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše. I da se više ne stidim pred biljem i pred pticama. Na poderanim mestima zajedno ćemo plakati.
Zašivaću te vetrom. Posle ću, znam, pobrkati moju kožu s tvojom. Ne znam da li me shvataš: to nije prožimanje. To je umivanje tobom.
Ljubav je čišćenje nekim. Ljubav je nečiji miris, sav izatkan po nama. Tetoviranje maštom.
Evo, silazi sumrak, i svet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipeo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.
(Antić)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
snajka
Gost
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 28.10.2008. 02:39 » |
|
Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.  Michelangelo Buonarotti
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|