*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
07.02.2012. 23:18

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Ljubavne SMS poruke  (Pročitano 2304 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
ISTINA
Херој
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« poslato: 16.12.2009. 12:28 »

** **
 * * * *
  * *
    *
     PUSTI DA PADA SNEG
            I MISLI NA MENE -
            JER SVAKA PAHULJA JE
            POLJUBAC ZA TEBE!

Ljubav8 Ljubav1
Sačuvana
Gia
Администратор
Херој
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Ako odustanem danas, da li je vredelo?

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #1 poslato: 16.12.2009. 13:16 »

Nekad je teško naći reči,
jer onih pravih tako je malo,
a zar su uopšte potrebne
da shvatiš da mi je do puno tebe stalo ....  Ljubav8
Sačuvana

Gia
Администратор
Херој
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Ako odustanem danas, da li je vredelo?

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #2 poslato: 17.12.2009. 14:02 »

Ljubav8 Ljubav8 Ljubav8

-Možda sam ono što želiš, osoba s kojom možeš sve da deliš, radost, tugu, sne. Možda sam to, možda i ne. Ko sam? Nije mi važno al znaj da te volim snažno!

-Važno je samo da negje postojis.. Da postojis i da me voliš, važno je da smo tu ispod istog neba i da si uz mene kada mi to treba.

-Neke slike vremenom izblede, možda neke uspomene manje vrede...ali, nije istina da ljubav vremenom prestaje, koga jednom zavolis u srcu zauvek ostaje...

-Nikad ne dozvoli da ti se neko suvise priblizi,jer sve sto je blisko postaje voljeno,a sve sto covek voli, pozeli da zadrzi,a zadrzati se nista ne moze zauvek!

-Cao moje medeno mogu li dobiti rezervi kljuc tvoga srca, da vidim za koga ono kuca?! Da mu pocupam sve arterije i vene ako ne kuca zbog mene...

-Ako sam daleko ne znaci da te ne volim, ako te cekam znaci da si mi sve na svetu, doci cu po tebe uhvatiti te u letu i zauvek ziveti u nasem SVETU.

-Kad osetis najtezi trenutak u zivotu, kad izgubis poverenje u samog sebe, seti se bar tad da postoji neko tko misli na tebe!!!

-Kada otvoris prozor i pogledas nebo i kada vidis zutu zvezdu sto najjace sja, ti se seti mene, jer to poljubac ti saljem ja.

-Nekad kamen place kad mu tesko bude, kad je cov ek gresnik svi bi da mu sude,ja idem u krajnost i necu da molim, ali srcem i dusom samo tebe volim...

-Ova poruka ima svoj zadatak da ti stavi osmeh na usne sladak. Ako nije uspela, odmah se nje resi, a ako jeste opet se nasmesi!

-Tek kad Andjeli postanu zli, kad okeani presuše svi, tad srce ce prestati goreti i ja cu te prestati VOLETI!!!!

-Sta da ti sapnem, sta da ti pisem kad te volim kao zrak koji disem...Telefon trosim, ruka me boli...Malo ti pisem, a PUNO TE VOLIM...

-Nas dvoje srest cemo se tamo gde se sunce budi i volet cemo se kao duse, kad nismo mogli kao ljudi!

-Postoji daljina koja moze sakriti osecanja, postoji tama koja moze sakriti tvoj lik, ali postoji i srce koje te moze voleti vise od svih.

-Kad poželim sunce ono me grejee, kad pozelim mesec on mi se smeje, kad pozelim kišu ona se sprema, a tebe kad pozelim nigde te nema!

-U srcu te nosim za poljubac prosim, za pogled te molim, mislim da te volim! Ljubav je tajna zbog koje se pati koliko te volim nikad neces znati!

-Znas li da jedan pogled govori vise od 1000 reči, a jedan dodir izaziva vise emocija od bilo koje ljubavne izjave, zato nemoj mi reci da me volis... pokazi mi.

-Pogledaj na sat i sve će ti biti jasno... nikad niko ne piše ovako kasno, to rade oni kojima je stalo,. a zasto ja to radim, razmisli malo...

-Dodirni me kao meka pahulja, zagrli me kao nezna kosulja, izbrisi trag mojih nemira, umret cu bez tebe i tvog dodira!!!

-Kad pomislim na tebe ostajem bez daha, i znaj da te volim bez imalo straha, volim ovo vreme sto prolazi za tobom, volim te sreco bez obzira sto nisam stobom.

-Otvoris srce i shvatis da volis, ali se za ljubav dovoljno ne boris. Voljeni odlaze nestaju u tami volimo, ali ipak ostajemo sami...

-Ljubav je jedina igra u kojoj su dva pobednika. Želis li biti moj protivnik?

Mozda je zivot kriv.Mozda je sudbina htela,da zavolim jedne oči koje zavoleti nisam smela!

-Ove zime pahulje snezne bit ce svedoci ljubavi nezne. Koraci u snegu vode nas ka sreci, koliko te volim,vreme ce ti reci.

-Jedan savet...CUVAJ SE...jedna molba...NE MENJAJ SE...jedna želja...NE ZABORAVI ME...jedna laz...NE VOLIM TE...jedna istina...NEDOSTAJES MI...

-Volela bi da sam ko droga.... da me volis ko Boga, da me ubrizgavas u vene i da umres zbog mene!!!

-U mojoj psiholoskoj kosntituciji manifestuje se apsolutna dominacija pozitivne energije za individualnost tvoje osobnosti! Krace receno:IZZZZZZZLUDJUJES ME!

-Dok snegovi padaju, a oci mi suze peku, dok je nebo Bozije i suze teku, priznajem da te volim vise nego pre i da cu te voleti kao sto niko nije...

-Klizila je niz obraz i na usni stala.Bila je tako vrela i tako mala.U njoj se skupila tuga u njoj su usnule boli,ta je suza znala da te srce zaista voli.

-Osecam te tiho, haos je u glavi, ne trazim ti nista samo mi se javi, ne trazim ti srce vec ti dajem svoje, ne moras me voleti ja volim za oboje!

-Slusaj,ovo stvarno nikud ne vodi, mozda nije lepo da ti ovako kazem,ali krajnje vreme je da saznas.Glupo je sto ti ovako pisem, ali ....bez tebe ne mogu da disem!!!!

-Obecavam da te više necu zvati, da ti necu poruke slati, necu te više sanjati, necu te više voleti. Još ti obecavam da to obecanje necu ispuniti!

-Kada kažem ŽIVOT setim se Boga, Kada kažem LJUBAV pomislim. znaš na koga! Što je to LJUBAV kada pitaju mene ja se samo nasmejem i pomislim na TEBE!

-Duboko veruj u ono sto volis, i zapamti izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli u životu, pozeli samo jedno da ne voliš izgubljeno i ne izgubiš voljeno!

Ljubav8 Ljubav8 Ljubav8
Sačuvana

ISTINA
Херој
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 18.12.2009. 10:31 »

Kažu da kada pada kiša...
Duše mrtvih dolaze da vide one koje najviše vole...
Kada mene više ne bude...
Tamo gde si ti, kiša nikada neće prestati...

• Ne postoji ništa osim tuge u nama, samo dva srca u kojima je tama, mrak koji nikada neće proći. Ja u svakom drugom tražim nešto tvoje i stalno mislim na nas dvoje !!!

• Da bi čovek voleo treba imati srca i duše. Ja volim tebe, jer si ti moje SRCE, DUŠO moja !!!   
• Tvoje oči boje neba, to je ono što mi treba, samo zbog tebe ovo pišem, jer i ove noći za tebe dišem !!!   
• 7 slova, reči dve, a to znači, VOLIM TE !!!   
• Kada bi mogla da ti poklonim nešto lepo, poklonila bih ti mogućnost da sebe vidiš onako kako te ja vidim! Tek tada bi shvatio koliko si poseban!
• Kad bih mogla da te za ruku uhvatim,da te privučem i zagrlim, da više ne patim, da te bar vidim na kratko... Kako bih te tad poljubila slatko !!!   
• Kažu da vreme leči sve,... Moju ljubav prema tebi ne!
 • Ako se ikad sretnemo, nemoj mi ruku dati. Ako se ikad vidimo, pođi i nemoj stati. Ako se ikad nađemo, daleko od mene stani. Ako se još volimo, doći će naši dani!

• Ljubav I prijatelji su poput balona, jednom kad ih pustiš DA odu rizikujes DA se nikada više NE vrate. Na trenutke smo toliko zaposleni našim životom, poslom I problemima DA NE opažamo kako ih u stvari sami puštamo DA odlete. Ponekad se toliko dvoumimo šta je stvarno ispravno, a šta pogrešno, DA zaboravimo šta je stvarno ispravno a sta pogrešno.Ponekad NE prepoznamo pravu ljubav I prijateljstvo dok nije prekasno. Ne želim DA se to tebi dogodi, I zato te privezujem za moje srce DA te nikad NE izgubim !!!     
• Volim ono što imam, jer ne mogu imati ono što volim! Jedino nemoguća ljubav je večna!
• Kad izgubis ono sto najvise volis onda i dalje nastavljas da zivis mada je zivot taj gori od smrti.
Sačuvana
sortilegio
Млађи члан
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 18.06.2010. 09:53 »

ludo wolim te ja,i dok zwezda na nebu sja,ja samo mislim na tebe andjeli liche mi na tebe, i daju mi snagu ljubawi moja da nekad bicu samo twoja...!!! Ljubav8 Ljuljanje Ljubavc
Sačuvana
MANUELA
Новајлија
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 09.07.2010. 17:14 »

Ti si pjesma koju pisem, ti si suza koju brisem, ti si bol mojih rana, pusti neka pati Ana, i nek moje pismo svati kada idee latice brati... Srecan2
Sačuvana
ISTINA
Херој
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 12.07.2010. 09:02 »

Mesec ce ti reci da mislim na tebe, zvezde ce ti reci da si deo mene, vjetar ce ti doneti poljupce moje, sunce ce obasjati srce tvoje

Meni nisu potrebni ljudi, meni nisu potrebni sni, meni je potrebna ljubav, meni si potrebna ti.

Mnogi ljudi ce ti prolaziti kroz zivot, ali samo pravi prijatelji ce te voleti i ostaviti trag u srcu.

Mjeseceva sjena neka te pomiluje i poljubac ti da jer sam daleko od tebe ja! Neka te zvezde paze, a jastuci njezno maze.
Moj zivot zelim dijeliti sa tobom. Moje srce zelim ti pokloniti. Trebam te! Ne mogu vise zivjeti bez tebe. A za to postoji samo jedan razlog: VOLIM TE!
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

© Srecica.com