Kažu da kada pada kiša...
Duše mrtvih dolaze da vide one koje najviše vole...
Kada mene više ne bude...
Tamo gde si ti, kiša nikada neće prestati...
• Ne postoji ništa osim tuge u nama, samo dva srca u kojima je tama, mrak koji nikada neće proći. Ja u svakom drugom tražim nešto tvoje i stalno mislim na nas dvoje !!!
• Da bi čovek voleo treba imati srca i duše. Ja volim tebe, jer si ti moje SRCE, DUŠO moja !!!
• Tvoje oči boje neba, to je ono što mi treba, samo zbog tebe ovo pišem, jer i ove noći za tebe dišem !!!
• 7 slova, reči dve, a to znači, VOLIM TE !!!
• Kada bi mogla da ti poklonim nešto lepo, poklonila bih ti mogućnost da sebe vidiš onako kako te ja vidim! Tek tada bi shvatio koliko si poseban!
• Kad bih mogla da te za ruku uhvatim,da te privučem i zagrlim, da više ne patim, da te bar vidim na kratko... Kako bih te tad poljubila slatko !!!
• Kažu da vreme leči sve,... Moju ljubav prema tebi ne!
• Ako se ikad sretnemo, nemoj mi ruku dati. Ako se ikad vidimo, pođi i nemoj stati. Ako se ikad nađemo, daleko od mene stani. Ako se još volimo, doći će naši dani!
• Ljubav I prijatelji su poput balona, jednom kad ih pustiš DA odu rizikujes DA se nikada više NE vrate. Na trenutke smo toliko zaposleni našim životom, poslom I problemima DA NE opažamo kako ih u stvari sami puštamo DA odlete. Ponekad se toliko dvoumimo šta je stvarno ispravno, a šta pogrešno, DA zaboravimo šta je stvarno ispravno a sta pogrešno.Ponekad NE prepoznamo pravu ljubav I prijateljstvo dok nije prekasno. Ne želim DA se to tebi dogodi, I zato te privezujem za moje srce DA te nikad NE izgubim !!!
• Volim ono što imam, jer ne mogu imati ono što volim! Jedino nemoguća ljubav je večna!
• Kad izgubis ono sto najvise volis onda i dalje nastavljas da zivis mada je zivot taj gori od smrti.