*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
18.05.2012. 09:58

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Pomoć u ljubavi....  (Pročitano 6310 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
vaneSSa__
Новајлија
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 24.09.2010. 23:22 »

zdravo ..:Osmeh1:

tek sam se uclanila pa zato ne znam bas dobro da se snadjem ovde ..Veliki osmeh

moze  neko da mi kaze svoje misljenje..jer ne znam vise sta da radim da bih me on zavoleo..

njegovo ime je  Marko,vec dugo se dopisujemo i upoznali smo se.Doso je i kod mog Kuma ne pozvan sa drustvo na rodj..tamo se i napijeo..i seo je odmah preko put mene..muvali smo se od 12h do 2ujutru..dok ja nisam posle pristala da idem s njim iza Satora..to vece mi je bilo najlepsee..i ako smo se samo ljubili..bilo mi je prelepo..drugi dan isla sam sa Drugarice na Fudbal..jer sam znala da ce on dodji..i doso je ..sedeo je u kafani sa oca..a i meni bio otac na teren pa nam oboje bilo glupo..al me ipak sestra terala da mu se prva javim..javila sam mu se..al se on jedva okrenuo..reko mi samo ''cao '' dok mu otac nije reko da se okrene prema meni..okrenuo se..tad sam se osecala grozno..al mi ondak reko da ce da dodje na trebine kod mene..da me kao ugreje..onda drugi dan..sam ga videla u grad..pitao me dal bih htela kod njega  u stan da dodjem..pristala sam odmah reko je da pijemo kafu..al ja da kuvam..hehe.. sedeo je taj dan sa neku Devojku u kaficu...pitala sam ga koja mu to..reko mi je da mu to skolska..nako tih dana otisla sam kod brata u Negotina..i tamo smo se culi..znam da smaram ..al ne znam sta vise da radim hehe :P vratila sam se iz Negotina..drugi dan sam morala da se vracam za aust..poslao mi poruke al ja sam ih tek kasnije dobila..bila sam ljuta jer sam mislela da se smuvao sa moju bivsu drugaricu..zvala sam ga da se pozdravimo..al se javila neka devojka na tel..kad sam stigla u aust..svaki dan sam cekala na neki njegov poziv al mi nista nije pisao..dok nije jednom bio na msn..dop ..dugoo..pitala sam ga skim je jer je stavio na fejs da je u vezi..rekao mi je da bih trebala da pitam devojku njegovu..rekla sam mu da ne znam koja je ona..on mi samo rekao ''MOZDA JE I ZNAS..al nije bitno'' pitala sam ga dal je moja bivsa drugarica sanela  s njim on rekao da je pitam..pitala sam drugu drugaricu..ona mi rekla da nije on njen ukus..par nedelja kasnije su se smuvali..al ne znam kako jer ona radi u jagodinu..a on u bg..te noci sam se grozno osecala isla sam sa drugarice po diskoteke napile smo se..plakala sam kao nikad u zivotu..drugi dan mi je ponovo pisao na fejs..kao da nema devojku..i kao da se opet lozio na mene..znam da je s njom..al mi drugarica prica celo vreme da je s njom samo da bih video da mu nesto znacim i da se zeza..ne znam sta da radim..kazite mi molim vas..ja ga jos uvek volim.. Tuzanx
Sačuvana
Gia
Администратор
Херој
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Ako odustanem danas, da li je vredelo?

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #11 poslato: 27.09.2010. 16:40 »

Koliko vidim taj dečko je skroz neozbiljan, ne zna ni on šta želi. Ne javljaj mu se neko vreme, sačekaj da se on javi prvi, lepo mu reci šta i kako. Koliko imate god.?
Sačuvana

vaneSSa__
Новајлија
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 27.09.2010. 18:30 »

ja 15 on 19..al sta ako onda mi on prvi pise..da mu kazem da me je povredio il da ga  ignorisem ??
Sačuvana
Gia
Администратор
Херој
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Ako odustanem danas, da li je vredelo?

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #13 poslato: 27.09.2010. 20:08 »

Koliko sam skapirala ti živiš u Austriji, a on u Bg i sad on ima devojku, a kaže da je nema? Sem toga, ti si mlađa devojka, nije to neka razlika posle, al' sad, malo se on tu pravi blesav...On je stariji, treba da bude zreliji. Ništa, kad se javi, reci mu lepo da nije u redu sa njegove strane što priča jedno, a radi drugo.
I nemoj da se nerviraš, ionako niste u istom gradu, kad dođeš sledeći put ovde, videćeš kako stoje stvari, sad mu samo reci da nije ok da se tako ponaša i neka odluči da l' je u vezi il' nije. Videćeš kako se stvari odvijaju...   Ruza
Sačuvana

vaneSSa__
Новајлија
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 28.09.2010. 14:35 »

Ok,hvala vam puunoo..:Osmeh1:)
Sačuvana
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: