Dobro jeste da ste u pravu u nekim stvarima ali evo šta mi malo bode oči. Ako je prava ljubav, valjda onda nikad ne umire. Kako možete da kažete da ste imali pravu ljubav??? Ovu temu sam otvorio da vidim malo kako razmišljate po ovom pitanju. Danas većina klinaca zove ljubav ono što bi ja nazvao fizičkom privlačnošću. Ne razišljajući o tome da li je druga osoba ono što je najbolje za njih. Većina brakova je samo neka vrsta suživota i ne postoji prava istinska ljubav. Zašto mislim tako??? Jer većina ljudi se plaši da će ostati sam do kraja života, a neki onda nađu nekog bilo koga. Imao sam mnogo devojaka, sve sam ih voleo podjednako, ali samo je jedna prava ljubav, ne sve. Samo je ona prava ljubav koja i dan danas traje. Fizički, nismo više zajedno. Ali sam siguran da i ona oseća ono što i ja, da dana kad smo se sreli joj nije bilo svejedno. Da trenutak pozdrava nam je tesko pao oboma. Ja samo želim da kažem da nije sve u tome kako se neko tebi ili ti nekom dopadaš. Nije stvar u izgledu. Stvar je u razumjevanju jedno drugog. Znao sam šta je osećala, videlo se, osetilo se, mislim da je to prava ljubav. Da li ću ikada pronaći istu. Mislim da neću. Neću nikad. A kad ne budem mogao više da trpim razdvojenost, otići ću da je tražim, ma gde bila, da vidim da li postoji onaj isit žar kao nekad. Budem li saznao da je sve prošlo, onda ni moja uverenja će pasti u vodu i moj život neće imati smisla.
U potpunosti se slazem sa tobom... Ne moze svako da ti bude prava ljubav, to moze da bude samo jedna osoba, osoba za kojom ti je stalo.. Pre svega kod te osobe fizicki izgled ti nije bitan, bitno je ono sto osecas duboko u sebi, osecaj koji ne moze lako da se dozivi... Mislim da ta ljubav ne moze nikad da te prodje, bez obzira da li si sa tom osobom ili nisi. Najlepsa stvar u svemu je ako obe osobe osecaju to, tj oboje smatraju svoju ljubav za idealnu, i cuvaju svoju vezu, nedozvoljavajuci sebi gluposti, zbog kojih bi veza pukla.. Ne treba se igrati sa tudjim osecanjima, ako neku osobu ne vidis kao svoju pravu ljubav, bolje joj to reci na vreme, ne dopustiti da te ta osoba zavoli luuudooo, pa joj onda okrenuti ledja, ili vec sta. To je nesto sto najvise boli, to je bol za koju nema leka, i koju doktori ne lece... Tu bol nikad ne bih voljenoj osobi mogao da priustim, to mogu osobe koje to nisu osetile, i koje ne znaju kako je to kada luudoo nekog volis, kada ti je za njim mnogo stalo... Gradis svoju ljubav dugo vremena, nadajuci se da ce sve da bude super, i onda neka glupost moze sve da pokvari za sekund... Zasto tako??? Kako se izboriti sa tim, to je veoma tesko pitanje..
P.S boli me glava i ne mogu vise da pisem
Savet za sve: nemoj te dopustiti da se ovako nesto desi, da povredite nekog ili da neko povredi vas, igra osecanjima je nesto sto zna najvise da povredi, i da nanese veoma tezak i tesko izleciv bol!!!