*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
18.05.2012. 10:01

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 [2] 3 4 5   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Prava ljubav?  (Pročitano 6983 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Psyduck
Пуноправни члан
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Neki sve vreme moraju da blebeću ali ja jok!!!

psyduck_msn@live.com psyduck_bn@yahoo.com
Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 20.10.2008. 13:27 »

Da nismo više zajedno jer je nas SAMO daljina razdvaja. Morala je da ide u ameriku (prokletu). Ne bih da pričam tu priču ponovo, jako je bolna za mene. A sad za vas jedno pitanje da li sam ja napravio pravi izbor i pokazao snagu prave jubavi kad sam je pustio da ide za svojom srećom, ili sam pogrešio i trebao da budem sebičan i da je zadržim za sebe. Hteo bi da vidim šta vi mislite. Da li treba pustiti dragu osobu ili je treba zadržati za sebe? Klasična slika je kad gledate u filmovima kako se dvoje (ili dvojica ili dvije Veliki osmeh) rastaju. Jedna osoba odlazi u neki drugi ili daleki grad, a ova druga (obično muškarac) uradi sve što je potrebno, da je spreči da ode.   
Sačuvana
tisina
Администратор
Млађи члан
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

I tisina zna da bude glasna....

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 20.10.2008. 15:34 »

Ja bih tesko dozvolio da ode, pokusao bih na sve nacine da je zadrzim ako je mislim da je to ono pravo i ako osjecam da ona slicno misli....ma, ako treba stvorio bih ameriku tu gdje zivimo  Srecan1 ali eto, nekada je i to dzabe, nekada je jednostavno nemoguce nekoga zadrzati, ali ipak treba pokusati i tu ipak ne zavisi samo od jedne osobe....
Sačuvana
tigricm
Gost
« Odgovor #12 poslato: 26.10.2008. 12:45 »

Prava ljubav uopsteno postoji, a prava ljubav za mene, da, verovatno, sigurno...
.. ma tu je negde oko mene, ceka me, hehheheh
Nikada nije kasno za pravu ljubav.  Animacija
Sačuvana
mrgud86
Млађи члан
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 26.10.2008. 20:18 »

mnogo devojaka sam ljubio al ljubav je samo jedna ,jedinstvena i prava al i po neki put razocara..
Sačuvana
Singy
Gost
« Odgovor #14 poslato: 05.12.2008. 01:51 »

"Ljubav,nikad vise ni u shali
laze onaj ko se hvali
da ce da me prevari.
Ljubav,od nje samo puca glava
uz to se i loshe spava
stomak vishe na vari"

Svaka velika ljubav donosi veliku bol na kraju,jer nista nije vecno.
Sačuvana
snajka
Gost
« Odgovor #15 poslato: 05.01.2009. 23:55 »

"Ljubav,nikad vise ni u shali
laze onaj ko se hvali
da ce da me prevari.
Ljubav,od nje samo puca glava
uz to se i loshe spava
stomak vishe na vari"

Svaka velika ljubav donosi veliku bol na kraju,jer nista nije vecno.

Na zalost....Surova istina! Namigivanje
Sačuvana
Gia
Администратор
Херој
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Ako odustanem danas, da li je vredelo?

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #16 poslato: 06.01.2009. 00:16 »

C,c,c al' ste pateticni  Cucla Kukate tu nesto,jos cu pomisliti da ste sami i da vas niko nece... Opusten2
Sačuvana

Singy
Gost
« Odgovor #17 poslato: 02.02.2009. 22:01 »

Pa zar moras voleti nekog da bi bio sa njim?
Malena,svet je surov,zivot jos suroviji prema ljudskoj duši.
Sačuvana
ivan87
Новајлија
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 06.03.2009. 09:53 »

Dobro jeste da ste u pravu u nekim stvarima ali evo šta mi malo bode oči. Ako je prava ljubav, valjda onda nikad ne umire. Kako možete da kažete da ste imali pravu ljubav??? Ovu temu sam otvorio da vidim malo kako razmišljate po ovom pitanju. Danas većina klinaca zove ljubav ono što bi ja nazvao fizičkom privlačnošću. Ne razišljajući o tome da li je druga osoba ono što je najbolje za njih. Većina brakova je samo neka vrsta suživota i ne postoji prava istinska ljubav. Zašto mislim tako??? Jer većina ljudi se plaši da će ostati sam do kraja života, a neki onda nađu nekog bilo koga. Imao sam mnogo devojaka, sve sam ih voleo podjednako, ali samo je jedna prava ljubav, ne sve. Samo je ona prava ljubav koja i dan danas traje. Fizički, nismo više zajedno. Ali sam siguran da i ona oseća ono što i ja, da dana kad smo se sreli joj nije bilo svejedno. Da trenutak pozdrava nam je tesko pao oboma. Ja samo želim da kažem da nije sve u tome kako se neko tebi ili ti nekom dopadaš. Nije stvar u izgledu. Stvar je u razumjevanju jedno drugog. Znao sam šta je osećala, videlo se, osetilo se, mislim da je to prava ljubav. Da li ću ikada pronaći istu. Mislim da neću. Neću nikad. A kad ne budem mogao više da trpim razdvojenost, otići ću da je tražim, ma gde bila, da vidim da li postoji onaj isit žar kao nekad. Budem li saznao da je sve prošlo, onda ni moja uverenja će pasti u vodu i moj  život neće imati smisla.

U potpunosti se slazem sa tobom... Ne moze svako da ti bude prava ljubav, to moze da bude samo jedna osoba, osoba za kojom ti je stalo.. Pre svega kod te osobe fizicki izgled ti nije bitan, bitno je ono sto osecas duboko u sebi, osecaj koji ne moze lako da se dozivi... Mislim da ta ljubav ne moze nikad da te prodje, bez obzira da li si sa tom osobom ili nisi. Najlepsa stvar u svemu je ako obe osobe osecaju to, tj oboje smatraju svoju ljubav za idealnu, i cuvaju svoju vezu, nedozvoljavajuci sebi gluposti, zbog kojih bi veza pukla.. Ne treba se igrati sa tudjim osecanjima, ako neku osobu ne vidis kao svoju pravu ljubav, bolje joj to reci na vreme, ne dopustiti da te ta osoba zavoli luuudooo, pa joj onda okrenuti ledja, ili vec sta. To je nesto sto najvise boli, to je bol za koju nema leka, i koju doktori ne lece... Tu bol nikad ne bih voljenoj osobi mogao da priustim, to mogu osobe koje to nisu osetile, i koje ne znaju kako je to kada luudoo nekog volis, kada ti je za njim mnogo stalo... Gradis svoju ljubav dugo vremena, nadajuci se da ce sve da bude super, i onda neka glupost moze sve da pokvari za sekund... Zasto tako??? Kako se izboriti sa tim, to je veoma tesko pitanje..
P.S boli me glava i ne mogu vise da pisem
Savet za sve: nemoj te dopustiti da se ovako nesto desi, da povredite nekog ili da neko povredi vas, igra osecanjima je nesto sto zna najvise da povredi, i da nanese veoma tezak i tesko izleciv bol!!!
Sačuvana
snajka
Gost
« Odgovor #19 poslato: 06.03.2009. 13:03 »

Gradis svoju ljubav dugo vremena, nadajuci se da ce sve da bude super, i onda neka glupost moze sve da pokvari za sekund... Zasto tako??? Kako se izboriti sa tim, to je veoma tesko pitanje..

Hm...nekada pravimo guposti i kazemo stvari koje u sustini ni ne mislimo,to je normalna stvar!Mada...kada nekoga iskreno volis Ljubav8 tada ces sve da oprostis,bas iz tog razloga...razumeces,preci ces preko tih "sitnica" i ostalih stvari!Postovaces tu osobu bas takvu kakva i jeste!!Niko nije savrsen... Namigivanje
Bitno je samo da ste iskreni jedno prema drugom,ma sta god da je u pitanju!!!Ne treba lagati kada su te stvari u pitanju,mozes sakriti neke sitnice,ali ne trebas lagati...
E sad,kada nesto nije sudjeno,onda nije....
Rekao si:"Savet za sve: nemoj te dopustiti da se ovako nesto desi, da povredite nekog ili da neko povredi vas, igra osecanjima je nesto sto zna najvise da povredi, i da nanese veoma tezak i tesko izleciv bol!!!" Ti nikada ne mozes da se kontrolises u potpunosti Ne,mozes u nekim delovima,ali....zar bi trebalo???Ako ti gledas drugome da udovoljis onda to nije prava ljubav! Cucla
Cemu sve to kada te on-ona ne postuje bas zbog tvojih ne samo vrlina,nego i mana! Namigivanje
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 5   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

© Srecica.com