*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
18.05.2012. 10:02

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: [1] 2 3 4 5   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Prava ljubav?  (Pročitano 6983 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Psyduck
Пуноправни члан
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Neki sve vreme moraju da blebeću ali ja jok!!!

psyduck_msn@live.com psyduck_bn@yahoo.com
Pogledaj profil
« poslato: 14.10.2008. 00:52 »

Da li je neko od vas doživeo pravu ljubav? Da li verujete da postoji nešto što se je prava ljubav, a da se ne zove samo tako? Šta je po vama prava ljubav? Želim da razmenim mišljenja sa vama. Ako imate komentar slobodno ga podelite sa nama.   Zbunjen
Sačuvana
Gia
Администратор
Херој
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Ako odustanem danas, da li je vredelo?

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #1 poslato: 14.10.2008. 01:21 »

....Mogu da kazem samo sta je za mene prava Ljubav!..  Ja inace Ljubav pisem velikim slovom,tako mi pise u horoskopu ... Srecan7

To je kada ne mozete da zivite bez te osobe,volite sve sto ona voli,a opet ste svoji,delite sa njom najsrecnije i najteze trenutke...Placete i smejete se zajedno,provodite vreme zajedno a i kada ste udaljeni vasa ljubav je ista,pa cak i jaca...Razgovarate,razumete se i pogledom ,bez reci...
Volite sve njeno/njegovo...oci,usne,dodire...delite zelje i snove..Delite svaki trenutak ovog zivota...Osecate jaku strast,potrebu,razumevanje i ljubav za tu osobu...jednostavno zivite od Ljubavi.... Bezazlen

Eto,to je za mene idealna Ljubav i srecan je onaj ko je dozivi...
A da li sam je ja dozivela,o tome cu drugi put,moram malo da ostavim za posle,ne bih da sad bas sve otkrivam...To cu other time ... :winking:..Uostalom kako bih znala sve ovo...,pa vi sami procenite.. Opusten2

P.S.Za moju Ljubav  Ljubav1...Volim te Sreco...  Ljubav1
Sačuvana

tisina
Администратор
Млађи члан
Van mreže Van mreže

I tisina zna da bude glasna....

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 14.10.2008. 01:33 »

....Mogu da kazem samo sta je za mene prava Ljubav!..  Ja inace Ljubav pisem velikim slovom,tako mi pise u horoskopu ... Srecan7

To je kada ne mozete da zivite bez te osobe,volite sve sto ona voli,a opet ste svoji,delite sa njom najsrecnije i najteze trenutke...Placete i smejete se zajedno,provodite vreme zajedno a i kada ste udaljeni vasa ljubav je ista,pa cak i jaca...Razgovarate,razumete se i pogledom ,bez reci...
Volite sve njeno/njegovo...oci,usne,dodire...delite zelje i snove..Delite svaki trenutak ovog zivota...Osecate jaku strast,potrebu,razumevanje i ljubav za tu osobu...jednostavno zivite od Ljubavi.... Bezazlen

AMIN! Nemam sta da dodam...to je to...idealna ljubav!

P.S.  Ljubav1 za moju LJUBAV  Ljubav1 Ljubav1 Ljubav1 Ljubav1 ....VOLIM TEEEEEEEE
Sačuvana
neposlusna
Млађи члан
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 15.10.2008. 14:56 »

Hm,sta to bese prava ljubav?Danas je to jako tesko naci..Voleti nekoga kakav jeste,biti svestan njegovih mana i vrlina,voleti ga u svakom trenutku.Normalno ljubav treba da bude obostrana.Joj necu vise da pricam.... Tuzan1
Sačuvana
snajka
Gost
« Odgovor #4 poslato: 15.10.2008. 21:57 »

Prava ljubav Upitnik Da,naravno da postoji i to vise vrsta,zavisi ko je u pitanju....da li porodica,prijatelji ili druga polovina tj. nas partner Srecan7 Svakoga volimo na poseban nacin i svako nas ispunjava makar i jednim malim delom...... i naravno cini nase Ljubav8 ispunjenim  :winking:
Prava ljubav  Ljubav8 je uglavnom nesebicna,cista,nevina,puna postovanja,ne zna za suze,bol i patnju  :happy5:....ispunjava svaki deo tvoje duse i vecno traje.......ne moze se tako lako unistiti ni sa nekim mali preprekama na putu(ako postoje naravno :winking: ).....za sebe licno mogu reci da sam imala tu srecu i dozivela je..... ::Osmeh1: Ljubav8 Ljubav8 Ljubav8

Bezazlen
Sačuvana
Psyduck
Пуноправни члан
Van mreže Van mreže

Neki sve vreme moraju da blebeću ali ja jok!!!

psyduck_msn@live.com psyduck_bn@yahoo.com
Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 18.10.2008. 01:37 »

Dobro jeste da ste u pravu u nekim stvarima ali evo šta mi malo bode oči. Ako je prava ljubav, valjda onda nikad ne umire. Kako možete da kažete da ste imali pravu ljubav??? Ovu temu sam otvorio da vidim malo kako razmišljate po ovom pitanju. Danas većina klinaca zove ljubav ono što bi ja nazvao fizičkom privlačnošću. Ne razišljajući o tome da li je druga osoba ono što je najbolje za njih. Većina brakova je samo neka vrsta suživota i ne postoji prava istinska ljubav. Zašto mislim tako??? Jer većina ljudi se plaši da će ostati sam do kraja života, a neki onda nađu nekog bilo koga. Imao sam mnogo devojaka, sve sam ih voleo podjednako, ali samo je jedna prava ljubav, ne sve. Samo je ona prava ljubav koja i dan danas traje. Fizički, nismo više zajedno. Ali sam siguran da i ona oseća ono što i ja, da dana kad smo se sreli joj nije bilo svejedno. Da trenutak pozdrava nam je tesko pao oboma. Ja samo želim da kažem da nije sve u tome kako se neko tebi ili ti nekom dopadaš. Nije stvar u izgledu. Stvar je u razumjevanju jedno drugog. Znao sam šta je osećala, videlo se, osetilo se, mislim da je to prava ljubav. Da li ću ikada pronaći istu. Mislim da neću. Neću nikad. A kad ne budem mogao više da trpim razdvojenost, otići ću da je tražim, ma gde bila, da vidim da li postoji onaj isit žar kao nekad. Budem li saznao da je sve prošlo, onda ni moja uverenja će pasti u vodu i moj  život neće imati smisla.
Sačuvana
tisina
Администратор
Млађи члан
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 19.10.2008. 00:11 »

Dobro jeste da ste u pravu u nekim stvarima ali evo šta mi malo bode oči. Ako je prava ljubav, valjda onda nikad ne umire. Kako možete da kažete da ste imali pravu ljubav??? Ovu temu sam otvorio da vidim malo kako razmišljate po ovom pitanju. Danas većina klinaca zove ljubav ono što bi ja nazvao fizičkom privlačnošću. Ne razišljajući o tome da li je druga osoba ono što je najbolje za njih. Većina brakova je samo neka vrsta suživota i ne postoji prava istinska ljubav. Zašto mislim tako??? Jer većina ljudi se plaši da će ostati sam do kraja života, a neki onda nađu nekog bilo koga. Imao sam mnogo devojaka, sve sam ih voleo podjednako, ali samo je jedna prava ljubav, ne sve. Samo je ona prava ljubav koja i dan danas traje. Fizički, nismo više zajedno. Ali sam siguran da i ona oseća ono što i ja, da dana kad smo se sreli joj nije bilo svejedno. Da trenutak pozdrava nam je tesko pao oboma. Ja samo želim da kažem da nije sve u tome kako se neko tebi ili ti nekom dopadaš. Nije stvar u izgledu. Stvar je u razumjevanju jedno drugog. Znao sam šta je osećala, videlo se, osetilo se, mislim da je to prava ljubav. Da li ću ikada pronaći istu. Mislim da neću. Neću nikad. A kad ne budem mogao više da trpim razdvojenost, otići ću da je tražim, ma gde bila, da vidim da li postoji onaj isit žar kao nekad. Budem li saznao da je sve prošlo, onda ni moja uverenja će pasti u vodu i moj  život neće imati smisla.

Svaka cast, to je prava ljubav....ali eto, koliko vidim, nazalost, niste zajedno  Tuzanx i jos, ako smijem da zakljucim, cini mi se da niko od vas dvoje nije kriv, a niste zajedno, to je skroz tuzno....

Nadam se da cete se ponovo sresti iiiiiiiiii da ce biti isti zar i da vise nece biti rastanka....

A inace, mislim da svako pise na osnovu onog sto je dozivio, neko jos nije nasao/osjetio pravu ljubav te zbog toga razmislja na neki svoj nacin na osnovu onog sto je osjetio do sada... Zbunjen pametujem ja 100% PRO  Srecan1

p.s.
Ja mislim da sam ja osjetio pravu ljubav i nadam se da je i ona isto to osjetila.... Ljubav1 moju srecicu....
Sačuvana
Gia
Администратор
Херој
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Ako odustanem danas, da li je vredelo?

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #7 poslato: 19.10.2008. 03:11 »

p.s.
Ja mislim da sam ja osjetio pravu ljubav i nadam se da je i ona isto to osjetila.... Ljubav1 moju srecicu....

Zbunjen Mislis ili znas??? ..O ebem ti sunce..bice tebi za to ovako ... Tuci i ovako  Borba1......

P.S.Volim ja svoju srecicu..     Ljubav8  Ljubav Ljubav8

Sačuvana

tisina
Администратор
Млађи члан
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 19.10.2008. 03:16 »

p.s.

Zbunjen Mislis ili znas??? ..O ebem ti sunce..bice tebi za to ovako ... Tuci i ovako  Borba1......

P.S.Volim ja svoju srecicu..     Ljubav8  Ljubav Ljubav8

ZNAM! Bicu dobar bicu dobar, samo da ne budem modar, posebno pozadina, kako da sjedim uz komp  Srecan1 bubim bebicu  Ljubav1

Sačuvana
snajka
Gost
« Odgovor #9 poslato: 19.10.2008. 03:21 »

I ja volim moju srecicu Ljubav8 ali......necu nastavljati ;D neke stvari treba zadrzati i za sebe :winking:
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 4 5   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

© Srecica.com