Dobro jeste da ste u pravu u nekim stvarima ali evo šta mi malo bode oči. Ako je prava ljubav, valjda onda nikad ne umire. Kako možete da kažete da ste imali pravu ljubav??? Ovu temu sam otvorio da vidim malo kako razmišljate po ovom pitanju. Danas većina klinaca zove ljubav ono što bi ja nazvao fizičkom privlačnošću. Ne razišljajući o tome da li je druga osoba ono što je najbolje za njih. Većina brakova je samo neka vrsta suživota i ne postoji prava istinska ljubav. Zašto mislim tako??? Jer većina ljudi se plaši da će ostati sam do kraja života, a neki onda nađu nekog bilo koga. Imao sam mnogo devojaka, sve sam ih voleo podjednako, ali samo je jedna prava ljubav, ne sve. Samo je ona prava ljubav koja i dan danas traje. Fizički, nismo više zajedno. Ali sam siguran da i ona oseća ono što i ja, da dana kad smo se sreli joj nije bilo svejedno. Da trenutak pozdrava nam je tesko pao oboma. Ja samo želim da kažem da nije sve u tome kako se neko tebi ili ti nekom dopadaš. Nije stvar u izgledu. Stvar je u razumjevanju jedno drugog. Znao sam šta je osećala, videlo se, osetilo se, mislim da je to prava ljubav. Da li ću ikada pronaći istu. Mislim da neću. Neću nikad. A kad ne budem mogao više da trpim razdvojenost, otići ću da je tražim, ma gde bila, da vidim da li postoji onaj isit žar kao nekad. Budem li saznao da je sve prošlo, onda ni moja uverenja će pasti u vodu i moj život neće imati smisla.
Svaka cast, to je prava ljubav....ali eto, koliko vidim, nazalost, niste zajedno

i jos, ako smijem da zakljucim, cini mi se da niko od vas dvoje nije kriv, a niste zajedno, to je skroz tuzno....
Nadam se da cete se ponovo sresti iiiiiiiiii da ce biti isti zar i da vise nece biti rastanka....
A inace, mislim da svako pise na osnovu onog sto je dozivio, neko jos nije nasao/osjetio pravu ljubav te zbog toga razmislja na neki svoj nacin na osnovu onog sto je osjetio do sada...

pametujem ja 100% PRO

p.s.
Ja mislim da sam ja osjetio pravu ljubav i nadam se da je i ona isto to osjetila....

moju srecicu....