*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
18.05.2012. 10:02

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 2 [3] 4 5   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Prava ljubav?  (Pročitano 6983 puta)
0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Singy
Gost
« Odgovor #20 poslato: 06.03.2009. 20:29 »

"Ako nekog zaista volis oprostices mu sve,jer ljubav je vredna..." bla bla bla

Ma ajte bre,ne oprasta se zbog ljubavi nego zbog slabosti.
Sačuvana
snajka
Gost
« Odgovor #21 poslato: 06.03.2009. 22:44 »

"Ako nekog zaista volis oprostices mu sve,jer ljubav je vredna..." bla bla bla

Ti ocigledno nikada nisi nekoga iskreno zavoleo...Hehehe polako,ima vremena....znam jos jednu osobu koja se smejala tome,nije verovala u sve to...rugala se bas kao i ti "bla,bla,bla "nja,nja,nja itd...sve dok ista ta osoba nije zavolela nekoga....sada drugacije gleda i drugacije razmislja! Namigivanje
Polako....desice se i tebi,a onda hehehehe mislim da cu ti ja prva uzvratiti sa nja,nja,nja :tongue2: Ruganje1 Smejanje2

Ma ajte bre,ne oprasta se zbog ljubavi nego zbog slabosti.

Hehehe cuj njega slabost.....ako je to za tebe slabost,onda dalje necu komentarisati!!!Suvisno je.... Prevrtanje ocima
Sačuvana
Singy
Gost
« Odgovor #22 poslato: 06.03.2009. 23:56 »

Citat i komentar su povezani,ne rugam se nikom,vec me mrzelo dalje da navodim vase reci..Naravno da sam voleo,i da je jos uvek volim...Ali sve prave ljubavi su tuzne i to je to.
A kada kazem da je oprost slabost a ne ljubav,tu sam apsolutno u pravu.Jer,cim volimo znaci da smo slabi na tu osobu...Sve bi ucinili da je zadrzimo,a posledice-od njih okrecemo glavu i ako znamo da ce ih biti.

Ma sta ja kucam o ozbiljnim temama...Mrzim ih.Ja sam vedrog duha,zayebant,volim osmeh,ne volim bore...volim sto sam ostao dete u telu odrasle osobe a ne neki smor.Za malo da me uvucete u smorovsku mrezu  Ne

Sačuvana
snajka
Gost
« Odgovor #23 poslato: 06.03.2009. 23:58 »

Ma sta ja kucam o ozbiljnim temama...Mrzim ih.Ja sam vedrog duha,zayebant,volim osmeh,ne volim bore...volim sto sam ostao dete u telu odrasle osobe a ne neki smor.Za malo da me uvucete u smorovsku mrezu  Ne

Srecan3 To
Pa nekada moramo biti i malo ozbiljni!Hahahahaahah meni to non-stop govore Smejanje2
Sačuvana
Singy
Gost
« Odgovor #24 poslato: 07.03.2009. 00:06 »

Nemoj molim te o ne/ozbiljnostima,znas da je zabranjeno menjati temu...Otvori drugu  Veliki osmeh Veliki osmeh Veliki osmeh
Sačuvana
snajka
Gost
« Odgovor #25 poslato: 08.03.2009. 17:44 »

Volis da provociras Srecan7 hahahahaha Smejanje2  Srecan4
Sačuvana
Singy
Gost
« Odgovor #26 poslato: 09.03.2009. 20:10 »

Eh,sta ja sve volim,kad bi samo znala...Al sta vredi kad mi na sve strane nesto brane.Ustanem ujutru,zena vice "nemoj da potrosis svu toplu vodu",dodjem na posao a oni majmuni iz parking servisa vicu "ne mozete tu da se parkirate",udjem u kancelariju i sef mi kaze da ne mogu da uzmem godisnji odmor u junu,konektujem se na ovaj sajt a gazdarica mi kaze da ne mogu da krivim i boldiram slova,krenem na neki chat i iskoci mi "nije vam dozvoljen pristup ovom sajtu,za dodatne informacije se obratite informacionim tehnologijama".Dalje da ne nabrajam  Opusten2

Sve u svemu sad se setih prikladne pesmice Rokera s'Moravu...

Izem ti zivot kad mi sve branu
piće i žene,duvan,kafanu
kad mi se smrkne psujem konkretno
jer sve sto voleeeeeeeem(jel smem da vezem nekoliko istih slova?)mnogo je stetnooooooooo Zabava1

Veliki osmeh Veliki osmeh Veliki osmeh
Sačuvana
snajka
Gost
« Odgovor #27 poslato: 13.03.2009. 00:08 »

Kafa
Sačuvana
vecito_deriste
Млађи члан
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #28 poslato: 14.03.2009. 19:04 »

Cucla  - sta ja znam..
Sačuvana
Gia
Администратор
Херој
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Ako odustanem danas, da li je vredelo?

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #29 poslato: 16.03.2009. 16:06 »

Srecan3 To
Pa nekada moramo biti i malo ozbiljni!Hahahahaahah meni to non-stop govore Smejanje2

Da, nekad trebamo biti i malo ozbiljni, i ja volim da se salim, ali ako se na neko pitanje malo ozbiljnije odgovori, to je samo da razmenimo misljenja, niko nije zbog toga smor.
Elem, ne znam kako vi, ali ja verujem u pravu ljubav.
Sačuvana

Stranice: 1 2 [3] 4 5   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

© Srecica.com