*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
21.05.2012. 17:18

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 2 3 4 [5]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Prava ljubav?  (Pročitano 6989 puta)
0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
...Well...
Млађи члан
**
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

When all roses meet their fall, I rose again.

Pogledaj profil
« Odgovor #40 poslato: 09.11.2010. 04:28 »

prava ljubav, je put...kojim dvoje idu zajedno u istom pravcu...
Sačuvana
blefff
Gost
« Odgovor #41 poslato: 23.11.2010. 16:28 »

prava ljubav, je put...kojim dvoje idu zajedno u istom pravcu...
e nadjoh te,moj chat friend  Srecan4.aj da te malo ispopularisem ahahahahaha,zekim se. volim ove teme,obrazlozenja,sugestije,i suocavanja. sta je po meni prava ljubav,ajde da probam da definisem.prava ljubav je onaj vid odnosa,pogleda,razumevanja,odlucnosti,spremnosti,zrtvovanje za neki cilj ili ideal ili osobu.ako ne postoji kompaktnost izmedju navedenih atributa onda slobodno mozes da sumnjas.ljubav je stanje u kome covjek osjeca cvrst stav prema onome ili necemu u sta jako vjeruje.ja sam bar takav  :cheesy:znam sta hoces da kazes ali si to nekako pojednostavio...moras da budes kompleksan  Ruganje4 Veliki osmeh,znas kakav je ovaj mladi narastaj,oni su naj pametniji,raspolazu sa sirokim diapazonom tudjica,imam ih kod kuce  Veliki osmeh Srecan2,sve oni znaju dok ti ne krenes da im bacas patke ,e onda tek vidis koliko su samouvereni a tako naivni. a sto je jos gore dzaba im objasnjavas,jer tvoje reci ih apsolutno ne zanimaju.ajd caos,drago mi da te nadjoh ovde  :party1:ja volim svoju decicu ali me njihova tvrdoglavost jako nervira bas kao i ovih ovde na chatu  Srecan3
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 4 [5]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

© Srecica.com