|
|
|
Ena
Gost
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 25.01.2010. 19:04 » |
|
"znam da cu ja ostati njen bez razmisljanja samo bih njoj mogao reci da i onda kada je sve ne, samo bih njoj mogao dati neuformisani osmeh kada mi kisa mokri vrat... ona jedina ume da mi dahom podgreje misli da zaluta u njima i ususkana u toj toplini zaspe...." Hmm....kada bi samo polovina predstavnika jaceg pola ovako razmisljala..... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
Gia
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 04.02.2010. 22:58 » |
|
a mi pod toplim cebetom gledamo kroz prozor.. sjaj u ocima... osmeh na usnama... radost u srcu... ti samo ti znas da ove reci nisu lazne da ih ne stvara samo jedna iluzija ti koja razumes ovo bez tacke zareza velikog slova... ti i taj san... barem ga imam mogu ponosno da stanem iza svojih snova sa nadom da cu ih ostvariti... sa njim cu i ostariti sa njim ako ne dodirnem tebe onakvu kakvu sam te upoznao... onakvu kako sam te zavoleo.. onako jedinstvenu samo ti i citav svet oko nas se okrece svi negde zure a mi gledamo jedno u drugog.. Baš tako... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
casper
Млађи члан

Van mreže
life is good
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 08.03.2010. 09:47 » |
|
io vivio per lei... zivim za nju svakim danom sve jace i jace osecam je u sebi kako kuca srcem tece mojim venama... ona je pesma koju svakog dana pustam... ona je muzika koja mi prija... ne secam se kako je usla u moje dvorove ali drago mi je da je to bas ona... ona je moja i ja njen... samo ona... slike u mislima tuzni rastanci... jesenje kise... zivim za nju jer postoji kao i onaj mladi mesec sto obasja ulice... kao ona ulicna svetla po kaldrmi sto se presijavaju... ona je ono sto nedostaje... zivim za nju jer neznam kako bih drugacije uspeo da udahnem vazduh kojim nju zovem... od mojih najcrnjih misli pravi samo najlepse metafore ikada napisane ili recene... knjiga procitana do pola casa vina na stolu iskre kamina... njen miris... nikada joj nisam rekao... nisam nasao prave reci da joj pokazem koliko je usla pod mojom kozom... koliko je ostavila trag onaj isti neizbrisivi.. trag po kojem hodam pratim ko omamljen ka njoj... zivim za nju dosta bi bilo njoj ce to vise znaciti... i samo ce ona razumeti... ljubav je ono sto postoji i jaca ostalo su samo deleovi nekog secanja... uspomene na nesto sto je proslo kao usputna stanica vozova... zivim za nju jer je volim i volecu je... zivim za nju... Vivo per lei da quando sai la prima volta l'ho incontrata, non mi ricordo come mai mi è entrata dentro e c'è restata. Vivo per lei perché mi fa vibrare forte l'anima, vivo per lei e non è un peso
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
runaway train
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 21.03.2012. 23:07 » |
|
Cuvaj me... · Tako si mi potreban jer moj zivot je otrovan, ti si kao narkomanu lek kao ptici let, kao suma parku kao svetlo mraku. Moj si princ tame i kog su sanjale neke dame, dusu svoju krhku krijes iza stene, ti si onaj pravi za mene. Nada se pojavila poput najsladjeg vina, prosula se i moje suve usne opila. Sad poput nekog pijanca trazim svog stranca, lutam putevima dugim , imam osecaj da cu da poludim. Zima mi je u kostima a srce negde kod tebe u gositima, bez tebe sam kao mornar bez broda, upaljac bez plina , vatra bez plamena , carica bez dvora , dan bez zora. Zatvaram vrata losih osecanja, otvaram kapiju nadanja, vise se ne bojim stradanja. Zrtvu cu sada dati makar me pokose svi dzelati, vredan si svega toga pa cak i otrovnog bola. Prepustam ti se, dajem ti kljuceve srca svog, zeljna milovanja tvog. Ti me uzmi i cini sta hoces sa mnom , tvoja sam lutka, princeza, razvratnica , kurva, tvoj sam ponos, stid , ljubav, mrznja, tvoje sam sada sve i zato cuvaj me.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
runaway train
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 21.03.2012. 23:34 » |
|
Zaboravili smo.... ·  zaboravili smo duge setnje nocima i saputanje na jastuku ocima i osmehe koje smo delili i gorke suze sto smo pili i ukuse koje smo osetii, sve smo zaboravili, bacili i nasu ljubav zgazili.............obecanje koje smo jedno drugom dali , sve smo jednim losim potezom sebicnosti i kukavicluka i straha izbrisali, ceo nas svet je nestao, kao da nikada nije ni postojao....jednom ce nam ruka kajanja opaliti samar koji cemo pamtiti celog zivota ali tada bojim se da bice isuvise kasno, da cemo tad biti stranci, obrisi nekad postojalog svetla u tamnici zivota...........mozda cemo se smejati nasoj gluposti ili plakati za proslosti ali tada ce biti sve nebitno.........nekada sam se mogla zakleti da cemo biti zauvek jedno a sada vise nisam sigurna ni da smo ikada bili to , iluzije su se razbile poput nekog starog napuklog ogledala, realnost je izasla poput zatocenika iz zatvora duse i zarila mi noz u srce poput najveceg tiranina , noz istine , krv se prosulla, srce se steglo i jauknulo poput nekog ranjenika u izgubljenom ratu , sada tako porazeno lezi i ceka svoj zadnji udarac.........sve ono cega smo se pribojavali, desilo se i to ne od strane drugih ljudi vec je to nasih ruku delo, uspeli smo sve sto je iole bilo lepo da unistimo i nasa srca pocastimo smrtnim udarcima i sada dva osakacena , krvava, polumrtva srca lutaju, vuku se kroz tunele zivota , zaprljane ljudskom gluposti, da nije tuzno, bilo bi smesno.....eto kakvi smo mi ljudi, kad imamo nesto ne znamo ga ceniti sve dok ga ne izgubimo mi njegovu vrednost ne vidimo... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
runaway train
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 21.03.2012. 23:41 » |
|
Tako Odjednom Nastalo...  nocas nebo cudne je boje , vazduh drugacijeg ukusa neka tuga me je stisla , ulice su puste , nema te , nema me nema nas da svako vece sapcemo zvezdama , osmehe delimo i na najlepse pesme otkucajima nasih srca odgovaramo......gusi me pritiska samoca ostro samara oziljci svuda po srcu .....kad ce doci trenutak srece i zasto ova cudna melodija ljubavi se uz moje reci pokajnika , mucenice i kukavice ne uklapa vec neke svoje ispisuje po najtanjoj liniji u svesci zivota i pazljivo para srce svakim svojim pokretom vestog izdajnika..hej moja mladosti luda...tebi se obracam...uskoro ces odleprsati iz gnezda , oblik promeniti i mudrost i zrelost ce te zameniti..bajke ce se zaboraviti , sve ce postati daleko ...krenucu ka nekom drugom svetu a tebi cu samo za uspomenu ostaviti jedinu preostalu kap detinjstva da te na mene seca......mozda nisam najlepsa ni najpametnija ni najcistija po mutnim vodama sam se kupala, otrove pila od ranog doba ali sve te oziljke , krhotine i sve sto vidis to je sve moje i nicije ..to sam sve ja.....uzmi me tako nesavrsenu savrsenu nemoj pokusati da me menjas jer onda to vise necu biti ja ...prihvati me ili odbaci , zavoli ili zamrzi , zagrli ili odgurni .....iskrenost mi pokloni, lazi pakovati nemoj ....znam sta sledi prvo posIpan put laticama ruza a iza toga trnje se krije koje me je ranjavalo i ranije..umorno..slomljeno vise puta lepljeno srce lutalice, odvetnice, hrabrog vojnika i princeze...redovi, nizovi, zukovi, melodije i komedije....ovo je tako odjednom nastalo......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|