*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
21.05.2012. 17:51

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Muški ˝svet˝  (Pročitano 1018 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
snajka
Gost
« poslato: 15.10.2008. 12:59 »

Natpis Da li znate zašto je muškarcima teško udovoljiti Upitnik ::Osmeh1: Borba
Sačuvana
neposlusna
Млађи члан
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 15.10.2008. 14:38 »

Ma muskarci su velika deca,tesko izrazavaju svoja osecanja,kriju se iza nekih maco maske..jbg...ma samo mu das cuclicu,otpevas pesmicu za laku noc,ususkas ga..i palis u zezanje  Srecan2 Zabava1
Sačuvana
Gia
Администратор
Херој
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Ako odustanem danas, da li je vredelo?

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #2 poslato: 15.10.2008. 19:39 »

Da muskarci su kao deca,ali mislim da smo mi zene komplikovanije i da je nama tesko ugoditi... Opusten2
A oni,njima je lakse jer manje razmisljaju od nas...uh,da mi mi je jedan dan muski mozak Natpis...Manje se opterecuju glupostima,a to je sve do hormona... :winking:..
Mi zene smo osetljivije...definitivno! Mada ima dosta stvari na koje gledam muskim ocima,pa ih u neku ruku razumem... :laugh: :laugh: :laugh:
Sačuvana

tisina
Администратор
Млађи члан
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

I tisina zna da bude glasna....

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 16.10.2008. 13:10 »

A oni,njima je lakse jer manje razmisljaju od nas...uh,da mi mi je jedan dan muski mozak Natpis...

Zbunjen Hmmmm, srecooooo, ja znam za jedan mozak koji razmislja mnogo vise od bilo koje zene koju znam... Zbunjen ili mi se cini....

A to za udovoljiti, pa, i ovo je tesko generalizovati, licno mislim da je djevojkama teze udovoljiti, ali ipak normalno je da i muskarci imaju neke svoje musice i da i oni nesto trebaju, neku paznju, njeznost, neke muskarce obraduje i poklon, sto se mene tice, od djevojke koja je uz mene, samo mi je potrebna minimalna paznja, da nije uvijek umorna kada ja nesto zelim, da je uvijek ne boli glava kada meni nesto treba i sl. ako su ispunjenji ovi mali uslovi onda mozemo da se  Animacija
Sačuvana
Psyduck
Пуноправни члан
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Neki sve vreme moraju da blebeću ali ja jok!!!

psyduck_msn@live.com psyduck_bn@yahoo.com
Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 20.10.2008. 13:31 »

Nisam znao da je muškarcima teško udovoljiti, pre bi rekao ženama al` ajde, nek ti bude.
Sačuvana
snajka
Gost
« Odgovor #5 poslato: 21.10.2008. 12:33 »

Nisam znao da je muškarcima teško udovoljiti, pre bi rekao ženama al` ajde, nek ti bude.
hahaha niste ni vi cvecke.....jeste da smo mi zene pomalo zahtevne,to stoji,ali....ni vi ne odskacete,ni najmanje  Ruganje1
Sačuvana
kreativan
Gost
« Odgovor #6 poslato: 23.10.2008. 03:51 »

Niko nije savrsen...
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

© Srecica.com