*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
21.05.2012. 17:57

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Sedista se obaraju sa strane  (Pročitano 2083 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
snajka
Gost
« Odgovor #20 poslato: 26.02.2009. 23:16 »

Ja ne kazem za ozenjene i udate  Ne, to ne znam.
Ali, momak i devojka u vezi, sta fali hotelu ili bilo gde, malo promene dobro dodje.

E, sad, za njega...mozda zeli malo da osvezi sa zenom, znas vec staVeliki osmeh, pa da promene ambijent...hahahahhahahahahaha  Kafa
A, mozda je i u pitanju svalerka  Opusten2

Slazem se sa tobom za to momak~devojka.......to moze i jos mnoogo stotsta Veliki osmeh,ali.....hehehe u ovom slucaju je to on i jedna "nepoznata"....hahahahahahaha Zabava1 Smejanje2
 Srecan4
Sačuvana
Gia
Администратор
Херој
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Ako odustanem danas, da li je vredelo?

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #21 poslato: 26.02.2009. 23:16 »

I jos nesto, ako je pristala u kolima vec (ne mislim nista lose za kola :Osmeh1: ), onda ce za nju hotel biti premija hahahahaha  Veliki osmeh
Sačuvana

snajka
Gost
« Odgovor #22 poslato: 26.02.2009. 23:20 »

I jos nesto, ako je pristala u kolima vec (ne mislim nista lose za kola :Osmeh1: ), onda ce za nju hotel biti premija hahahahaha  Veliki osmeh

Hahahahaahahaha ovde ti skidam kapu!!! Srecan2 Srecan3 Srecan2 hahaahahahahahahah Smejanje2 Smejanje2 Smejanje2
Sačuvana
Singy
Gost
« Odgovor #23 poslato: 01.03.2009. 14:05 »

Vidi,vidi,ala ste se raskoko....raspisale  Veliki osmeh

Koja bre svalerka?Pitanje je hipotetičko,kako bi vam izvukao to malo mašte što krijete ispod tih plavih vlakana i razbio monotoniju "slomljenih srca"  Veliki osmeh
Gazdarice,da je rec o hotelu,postavio bih drugacije ovu temu...Btw,a sta tj čime se moze osveziti sex u hotelu?
1.Nakon sexa maznuti hotelske peskire?
2.Pozvati sobaricu da prisustvuje činu?
3.Ponuditi komsijama iz susedne sobe swing patriju,jer i ako vas odbiju nikad ih vise necete videti?
 Zbunjen Zbunjen Zbunjen

Ćebe...Da,secam se kada sam nosio i jastuk,i crveno vino,dve kristalne čaše...Više sam ličio na mladog gorana koji pomaze bakici da predje ulicu nego...  Veliki osmeh

HAUBA rodjaci...Hauba,u prohladnoj jesenjoj noci...Topla od motora,upaljenih pozicionih svetala,obasjana mesechinom i rojem zvezda...
Jes da tu treba voditi racuna o gabaritima doticne osobe,inace eto posla za auto-limara  Veliki osmeh

Sačuvana
snajka
Gost
« Odgovor #24 poslato: 05.03.2009. 23:00 »

Vidi ti ovog perverznjaka...hahahhahaha Smejanje2 pitao nas je za misljenje,a vec je imao odgovor na svoje pitanje! Smejanje2
Hahahahahah pa da,zna momcic kako da dodje do zeljenog odgovora i do informacija....hahahahha namazanko jedan! Namigivanje Zabava1
Sačuvana
Singy
Gost
« Odgovor #25 poslato: 06.03.2009. 20:38 »

Pa nisam ja trazio pomoc vec vase misljenje  Zabava1

Btw,prijo,koliko si ti teska?  Veliki osmeh Veliki osmeh Veliki osmeh
Sačuvana
snajka
Gost
« Odgovor #26 poslato: 06.03.2009. 22:51 »

Da prijo,koliko si teska?I mene zanima Veliki osmeh Smejanje2
Sačuvana