*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
21.05.2012. 18:06

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Virtuelno ili realno???  (Pročitano 5669 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
snajka
Gost
« Odgovor #20 poslato: 01.12.2008. 12:46 »

C C C koji ste vi filozofi, mada bi se složio sa snajkom jer to što je ona napisala je 100% tačno. Virtualan svet ili realan svet, hmmmm. Zavisi mnogo od osobe do osobe. Neki ljudi lakše napišu neke stvari ili ispričaju neke stvari kada ne vide "sagovornika," a u realnom svetu jedva da nešto i kažu. U virtualnom svetu se osećaju sigurno + ako se nekome nešto ne dopada mogu lako da glume drugačiju osobu, dok je to u realnom jako teško odglumiti. Veliki broj ljudi koji pristupaju chatovima ili forumima ili nečem trećem, imaju nekih problema (emotivnih, psihičkih, sexualnih,...) iz tog razloga beže iz stvarnog u virtuelni svet. Eto to je neko moje viđenje razlike u VS i RS

Tako je brate tj. oću reći sestro ubode ga ko prstom u g... ŠALIM SE, Dozvolite da pojasnim većina vas ili svi idete na chat na e-muvanje jel tako, tako je. E sad kad sledeći put odete na pomenuti chat malo posmatrajte likove oko sebe. Ja kad dođem, svi se samo nešto svađaju, psuju jedni druge i obično je to prepucavanje na religiskoj i nacionalnoj osnovi, dalje, uvek bude neki tip koji traži ribu za muvanje preko neta, a naručito likovi koji imaju nickove lepotan, šarmantan, usamljeni dečko itd, a cure, da ne pišem badava, prema tome sledi zaključak da ovi ljudi očigledno imaju neki problem. Doživljavaju VS kao realan. Uostalom nisam ja bio toliko pametan pa provalio to, nego su to rekli stručni ljudi http://www.b92.net/tehnopolis/internet.php?nav_id=217310 Ovo je samo jedan od primera, a ima ih na stotine, samo vas mrzi da tražite po netu, pa onda ja ispadam kao neki ludak. JA prvi priznajem da imam problem (neću reći koji, ali nije zavisnost od interneta, niti da sam neki manijak). Eto narode, samo da pojasnim malo na šta sam mislio. Ništa nije generalno i ne može se generalizovati, jer sve zavisi od osobe do osobe. Čim ti počinješ da prihvataš virtualni svet, tu već nešto nije u redu, zar ne. Uh kako li sad tek ovo izgleda. Ah ko me natera da odgovorim na ovaj post......  Prevrtanje ocima 3

:right:
Sačuvana
Pinokio__
Млађи члан
**
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Shmirgla je zakon !!! :D

milenkovicnovica@hotmail.fr novica2004@yahoo.fr
Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #21 poslato: 26.02.2009. 09:51 »

Vishe volim...virtuelno...jer tako mi ne moze reci...u oci me gledash i lazesh me Plezanje  hahaha
Shalim se....realno je...realno...ali kada nismo u mogucnosti...onda mu i virtuelno dodje kao  realno...na neki nacin :Osmeh1:
pa to virtuelno....bude realno Plezanje
Sačuvana
blefff
Gost
« Odgovor #22 poslato: 30.11.2010. 13:01 »

Da li bolje upoznajemo ljude preko "virtuelnog ili preko "realnog" sveta Upitnik Zbunjen

Iskreno govoreci mislim da ipak mnogo bolje mozemo da upoznamo coveka u virtuelnom svetu nego u reali....Ovde upoznajemo njegovu dusu,licnost,osobine,mane.....mnogo lakse se mogu izgovoriti neke stvari nego u "stvarnom zivotu" naravno,ako nije izvestaceno nego iskreno :winking:
Ipak u reali vidimo spoljni izgled,spoljnu pricu,krijemo neke sitnice i zadrzavamo ih za sebe......
Zanima me da li delimo isto misljenje ili sam ja malo zalutala Upitnik ;D ;D ;D
.ne bih se slozio sa tobom,zasto,pa zato sto sama kazes  ,navodim citat(naravno,ako nije izvestaceno nego iskreno :winking:) ,ako si ta koja veruje ljudima na chatu onda je ok. Veliki osmeh. evo da navedem samo jedan primjer. ja sam jedno vrijeme prisutan na jednom madjarskom chatu,tu ima dosta razlicitih ljudi iz razliciti sredina. to je klasicni madjarski chat ali na njemu obituje dosta madjarske populacije iz srbije,da ne nabrajam mesta,subotica,senta itd. preksinoc ulazim na chat,samo da kazem da je pre ovog novog chata bio stari,i valjda je ta osoba od pre imala pretenzije prema meni,ne znam je u ovom trenutku,zasto ,sad cu da objasnim. ulazim u sobu gde je ona admin. samo sto sam usao upalio kameru ona klika na mene,i zeli samnom da razgovara.nije se predstavila ja jednostavno iz neog nehata klikam na x i iskljucujem je. za dva minuta me izbacuje iz sobe ,znaci bez evidentnog razloga ,jer sam tek usao,a vjerovatno ona ima od ranije neki. ja sam bio zadesen tim postupkom. pokusao sam ponovo da udjem medjutim,stajala je zabrana. sta hocu da kazem,u masi likova,na jednom chatu nikada ne znas ko ima prema tebi neke afinitete. ja mogu da konstatujem da u ovom mom slucaju postoji vrsta ljubomore,koja je bila negde potajno duboko ugradjena u tu osobu,i sad kada je dobila funkciju da moze da izbacuje i regulise chat,to vesto iskoristila. sta zelim da kazem,pa zelim pre svega da kazem,da kada  obitujete bilo gde,dali se radi o chatu o realnom zivotu ili slicno,uvek ste nekome na meti ili u ocima.nikada ne znate ko vas posmatra i na koji nacin vas dozivljava. prema tome svi oni koji misle drugacije zive u zabludi virtualnog bitisanja.dok to ne svarite i dok sve te faze ne prodjete imacete samo svoj stav,a drugi necete upoznati nikada. ja sam dosta prosao na chatu,i meni se primitivci ne dopadaju. ja imam strogo svoj stav,po bilo kom pitanju,i retko da odstupim od njega. ako ste lakomisleni,ako verujete nekome i zivite u zabludi a niste ni svesni da ste izmanipulisani,tek tada upadate u tezak problem. zato vam savetujem da se ne forsirate,da se ne pravite odvazni i da uvek mislite da nista ne znate,i da se kao takvi trudite da od boljih od vas nesto naucite ili se ne okrecite ovom vidu uzivanja. neko ce vas nasamariti debelo.
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

© Srecica.com