*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
21.05.2012. 18:14

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Brak sa papirom ili bez njega ?  (Pročitano 3437 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
blefff
Gost
« Odgovor #20 poslato: 25.02.2010. 00:41 »

ma gia ne tucemo se,daleko od toga. samo su nam temperamenti slicni  Veliki osmeh .slazem se sa svakom tvojom recenicom.. imas stila...ne znam u cemu ona vidi moje razlicito razmisljanje,jer ja ne odudaram od teme. ona samo hoce da bude po njenom. iks stvari tvrdi koje nisu potkovane... recimo rec kopile,ja da imam iole stila tu rec ne bih ovde izustio....kopilad radjaju budale,i ta fraza nema nikakve veze sa onim sto ja pisem...ja sam samo doslovce komentarisao malecku i njen odnos sa ocem,kako je ona uklopila ovu rec ,i kako joj pade na pamet ,pojma nemam...gia,pametna si ,ova njena prica ide siroko bre,evo kako moze da se tumaci njeno razmisljanje. ako neko ne stupi u brak dete mu je kopile, sta je dete kada se taj brak rasturi,i kada se razvencaju,pa opet kopile... mislim treba prvo skociti pa reci hop..a ne ovako lako misleno na to se ja ljutim,samo me nekad izbaci iz takta pa ne mogu reci da konsolidujem,kad citam njen post... Namigivanje Kafa Veliki osmeh
Sačuvana
ISTINA
Херој
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 25.02.2010. 12:33 »

Gia, napisala sam...."Veliki je greh da se dete rodi a ne zna se ko mu je otac a retko koji muškarac danas prizna da je otac rođenom detetu van braka."
u ovom slučaju kada muškarac ne prizna dete a žena ga rodi naziva se "Kopile" valjda je to jasno. Ne moram dotičnom crtati jer on izvlači samo što mu odgovara. U svom okruženju imam ovakav slučaj i ne moram Vam reći kako se to dete oseca. Druga je priča kada se parovi dogovore da li će dete dobiti prezime i da li će ga otac na ovaj ili onaj način priznati.

I da se vratim na početak mog posta "Ziveti u zajednici sa papirom ili bez, nije greh, ali ako zaista zelite decu onda je greh roditi vambračno dete. zato dragi moji, kada osetite i poželite da stvorite porodicu, POTPIŠITE TAJ PAPIR   zbog Vaše dece, da se zna čija su bwe!!! UZIVAJTE!"  APSOLUTNO SAM ZA PAPIR I TAČKA. Mišljenja sam kada postoji prava ljubav, kada osobe požele jedno drugo do te mere da se bude zajedno, kada osete potrebu da stavore nov život, tu nema dileme, papir nije teško potpisati. Srecan2 Srecan3 Kafa U suprotnom nema dovoljno ljubavi, nema osecaja da se osoba posveti drugoj osobi u pravom smislu te reci i naravno da dolazi do problema u braku i daljem zivotu.  Srecan7

Sačuvana
blefff
Gost
« Odgovor #22 poslato: 26.02.2010. 00:14 »

hahahaha jes mudra ova istina... kod nje samo potpisi te potpisi. plasi se ona da joj muz ono sto je stekao mozda pre nje ili od nekoga ili zajednicki ne pobudali pa prepise nekoj svalerki,ehehehe opasne ste vi zene,samo gledate racunicu... slusaj istina iskreno ja bih vas zene sve do jedne stavio na probu do penzije Veliki osmeh  i ako prodjete taj test onda bi potpiso ehehe  Ruganje4
Sačuvana
ISTINA
Херој
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 26.02.2010. 12:00 »

Slušaj bleffe-u, barabo jedna, da mi nikada više nisi vređao muža koji nije među nama i da mi se više nikada nisi obratio jadni ćoveče, sram te bilo , od samog početka sve nas samo napadaš i kontriraš. Nemaš ti srećan život pa ti dobro dođe da se na sajtovima prazniš.
 Tuci Borba2 Borba1 Opusten2 ili zarađuješ pare preko neta da ti žene kupuju džip i šalju pare kako bih sedeo celu noc na netu i drndao tvog malenog da ne zarđa Veliki osmeh. pa ti zato nije potreban papir hahaha, ti si zavisnik i net manijak! Zbunjen Zato me zaobiđi jer me tvoje mišljenje ne zanima. Da, da najteže je sam sebe pogledati  u oci i priznati istinu. Kafa
Sačuvana
blefff
Gost
« Odgovor #24 poslato: 26.02.2010. 13:43 »

uuuuuuuuu sto ti mene mnogo vrijedjas  Veliki osmeh ,salim se ,ni malo me ne dotice ovo sto pises,jer te u potpunosti razumem.znam ja udovice zive preko puta mene,ih kad bi im se muzevi sad povampirili pa videli sta rade,zemlja bi se oko njih okrenula... Veliki osmeh salu na stranu,samo da ti kazem,nisam ti ja kriv ,vjeruj,sama si se zakacila za ovu moju temu,da nisi ne bi ni doslo do ovog naseg ne sporazuma,razumes... evo ti jedan jednostavan primjer? u turskoj kad stranac u saobracaju napravi prekrsaj ili saobracajni udes,ode na sud ,sud uvek presudi stranca,zasto? pa jednostavno mu kaze ,da ti nisi dosao ovde ne bih se ovo ni desilo  Namigivanje, ima logike? aj ti lepa moja poradi po stancicu to sto nisi,pa se lepo odmori,mani net,ako nisi spremna i na kompromis u dijalogu pa i na ne sporazume onda begaj,nije ovo za tebe ,mozes fasovat aritmiju ili nes drugo ..... :tongue2: Namigivanje To
Sačuvana
...Well...
Млађи члан
**
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

When all roses meet their fall, I rose again.

Pogledaj profil
« Odgovor #25 poslato: 11.11.2010. 03:17 »

...brak bez ljubavi i papirusa je kao slatkis, kojem je proso rok trajanja... Srecan2
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

© Srecica.com