Meni je najbolja drugarica Tanja! ona također ima 21 godinu, ide na fax kao farmaceut. najbolje smo drugarice od 2 razreda! eoma je dobra drugarica, čuva tajne, pomaže u nevolji, tuzi i sl.. jednostavno pomažemo jedna drugoj! ja znam da je teško naći jako dobru drugaricu koja bi plakala sam tobom u nevolji. ali bože moj nemože baš svako daje nađe! kada sam išla u školu (kad sam išla 2 razred) imala sam jednu drugaricu koja je isto bila dobra samo što nije bila odlična. dan danas ona voli da privlači muškarce ka sebi. a sad ću reći kako smo ja i moja naj drugarica Tanja postale najbolje drugarice

! Našoj drugarici Carli je umrla majka

, i naravno svima je to bilo žao. kada smo cijeli razred išli na sahranu tek sutradan smo se ja i Tanja spojile (postale najbolje drugarice), nije mi bilo drago što smo se sprijateljile jer tad juče je bila sahrana našoj drugarici... i mi smo odjednom išle zajedno od kuće do škole pa od škole do kuće , pa smo se šetale kroz neke ulice, pa sam joj ja dolazila na rođendane a i ona meni, pa smo čavrljale , svašta smo radile! prošlo je nekih 5 mjeseci koliko smo se mi sprijateljile. i neznam zbog čega sam ja odjednom postala tužna pa ja nju pozovem da dođe kod mene. došla je. ublažila mi je tu bol. mnogo je volim ali naravno kao drugaricu. i tako smo mi i dan danas drugarice !!!