*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
21.05.2012. 19:40

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Vaš najbolji drug/drugarica, kako ste se upoznali, kakvi ste u prijateljstvu...  (Pročitano 5605 puta)
0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Valentina
Херој
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Pogledaj profil
« poslato: 02.03.2010. 18:41 »

Meni je najbolja drugarica Tanja! ona također ima 21 godinu, ide na fax kao farmaceut. najbolje smo drugarice od 2 razreda! eoma je dobra drugarica, čuva tajne, pomaže u nevolji, tuzi i sl.. jednostavno pomažemo jedna drugoj! ja znam da je teško naći jako dobru drugaricu koja bi plakala sam tobom u nevolji. ali bože moj nemože baš svako daje nađe!  kada sam išla u školu (kad sam išla 2 razred) imala sam jednu drugaricu koja je isto bila dobra samo što nije bila odlična. dan danas ona voli da privlači muškarce ka sebi. a sad ću reći kako smo ja i moja naj drugarica Tanja postale najbolje drugarice   Srecan7! Našoj drugarici Carli je umrla majka  Tuzanx, i naravno svima je to bilo žao. kada smo cijeli razred išli na sahranu tek sutradan smo se ja i Tanja spojile (postale najbolje drugarice), nije mi bilo drago što smo se sprijateljile jer tad juče je bila sahrana našoj drugarici... i mi smo odjednom išle zajedno od kuće do škole pa od škole do kuće , pa smo se šetale kroz neke ulice, pa sam joj ja dolazila na rođendane a i ona meni, pa smo čavrljale , svašta smo radile! prošlo je nekih 5 mjeseci koliko smo se mi sprijateljile. i neznam zbog čega sam ja odjednom postala tužna pa ja nju pozovem da dođe kod mene. došla je. ublažila mi je tu bol. mnogo je volim ali naravno kao drugaricu. i tako smo mi i dan danas drugarice !!!  Veliki osmeh
Sačuvana
Ashley
Пуноправни члан
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 22.03.2010. 10:03 »

ahh,...:S..
moj najbolji drug zove se Hristijan,..slicni smo po osobinama,i uvek se slazemo..znamo se od malena,volim ga kao brata,jednostavno to je drug kakvog svi treba da imaju!!!a najbolja drugarica mi je sestra(nerodjena)..takodje s njom se uvek slazem,i ono nerazdvojne smo,po ceo dan smo zajedno...naravno svadjamo se...ali to je normalno..a i sa chata sam upoznala dosta frendova,koje puno volimm...:Osmeh1: Bezazlen
Sačuvana
Nadja
Gost
« Odgovor #2 poslato: 13.04.2010. 17:05 »

Moja najbolja drugarica se znamo od prvog razreda osnovne skole,ali smo se zblizile u drugom razredu..Kada smo krenule u skolu nas dve se i nismo bas podnosile:D...Ali na rodjendanu jedne nase zajednicke drugarice smo se nekako zblizile...od tada smo nerazdvojne...Prave smo prijateljice vec 7 godina..Ona zna sve moje,a ja sve njene tajne...Nikada se nismo ozbiljno posvadjale..Hvala Bogu..ponekad se raspravljamo oko nekih gluposti ali sve to traje najvise 3h...Izlazimo zajedno,imamo iste prijatelje,u istom smo odeljenju a nas san je da zajedno studiramo...Svaki san je ostvarljiv ako imamo dovoljno zelje i snage da ga pretvorimo u javu..tako da se nadam da cemo kroz nekih 12 godina recimo zajedno setati nasu decu..heh  :Osmeh1:
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

© Srecica.com