Dobro reče,

Laž se može izraziti na više načina. Istina, samo na jedan. Ahaaaaaaa, čuvja čuvaj nego šta

.evo da dam jednu konstataciju. chat srecica,po mojoj procjeni je vise djeciji chat,gdje je zastupljena sta bi drugo kod djece,neozbiljnost i sprdnja.bio sam jedno vreme konstantno ajd da vidim kako funkcionise. sta sam primjetio.djeca ko djeca ,nedmecu se,pokusvaju da budu glavni,ako ne uspijevaju onda se svadjaju,psuju,itd. da ne nabrajam gluposti. ako udje neko stariji na chat i pocne da prica pricu,oni to brzo skuze,i po prici te definisu kakva si i koliko odprilike stara osoba. sta dalje rade,isto djecija posla,posle krenu da se sprdaju na racun tvojih godina,i ne znajuci o tebi nista,samo na osnovu tvoje price i pisanja na chatu.a ti mozes i da lazes ,naravno,djeca to povjeruju. i sta jos. ako neko stariji udje na chat ne moze od njih da dodje do rijeci,ja sam pokusavao iks puta da sugerisem na ponasanje pojedinaca,ali me bez razmisljanja,krenu da psuju i djeluju na sve nacine da me diskvalifikuju. sta predlazem,predlazem sledece. da se chat srecica pod hitno dovede u red,jer je besmislica dozvoliti kretenima maloletnim,adolescentima,pubertetlijama,da se odnose i ponasaju onako kako to rade. cast izuzetcima,ima djece ,odnosno omladine koja se lijepo ponasa i zasluzuje respekt,medjutim kao takvi kada poprime simpatije djevojcica,onda oni klipani ,njihovi vrsnici ,koji su zeljni popularnosti to nemogu da podnesu jer i oni zele da budu dominantni,krenu da zezaju,psuju,i maltretiraju te postene momke. treba hitno uvesti takav nacin ,da se to onemoguci. treba npraviti restrikciju nikova,znaci izbrisati sve duple nikove po IPadresi i da im ostane samo jedan..ukoliko se to ponovi vise puta ,onda isti banovati za stalno ali mu ostaviti mogucnost da moze da se obrati za pomoc na nekiu adresu i da ga dovedete na takav stepen ,i vjerujem da ce da se udostoji. drugog rjesenja nema. ne moze se pravdati ponasanje jednog adolescenta nasuprot drugog,koji je ok. toga treba sankcionisati. ja sam kao stariji dosao,sve to primjetio i zato ovo sve ovde iznosim. i kazao sam lijepo,ostacu na srecici ali samo u domenu foruma,a na chat cu se vratiti onoga trenutka kada se manijastvo,bezobrazluk i sve drugo ne primjereno na chatu ,dovede u red. pojedinci su toliko ne vaspitani,da je to ne zapovjerovat. ima jos chatova gde sam bio i gde mogu da udju i djeca ali postoji neki kodeks ponasanja i pravila ponasanja na chatu.ne znam koje to sve dozvolio i kako moze gia kao admin da udje na chat ,bio sam prisutan vise puta i da cita budalastine,dali se ona poistovjecuje sa njima,nemam pojma. ja bi ga izbacio sa chata da mi je rod rodjeni.ajde radite na tome ,dovedite to u normalu...kako mozete da citate one idiotske nikove-nazive. ja ne mogu i tamo vise ne idem.dok se ne rese problemi. e-muvanje isto,samo nikovi drugi,ista banda.