*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
22.05.2012. 16:55

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: [1] 2 3   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Naziv pesme koju rado volite da cujete i na koju otkidate.....  (Pročitano 6437 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Mile Kitic
Пуноправни члан
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Samo se luđaci nadaju.

somi_inter@hotmail.com
Pogledaj profil
« poslato: 14.10.2008. 00:39 »

Zabava
Sačuvana
snajka
Gost
« Odgovor #1 poslato: 14.10.2008. 01:20 »

Ih,ima ih dosta Zbunjen ......da ti sada ne bih bas svaku nabrajala,ali mislim da je najbolji provod  uz trubace  Srecan

op op op op opali po kolcetu Srecan Srecan2 Srecan Srecan2 Srecan Srecan2 Srecan Srecan2

rokaj Mileee op op op sa sa sa Srecan Srecan2 Srecan Srecan2 Srecan Srecan2 Srecan Srecan2
Sačuvana
Mile Kitic
Пуноправни члан
Van mreže Van mreže

Samo se luđaci nadaju.

somi_inter@hotmail.com
Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 14.10.2008. 01:36 »

zvuk trube nije toliko zastupljen u beogradu kao u mom kraju odnsono u vranju...
ja otkidam na svaku pesmu koja ja odsvirana trubom a pre svega na  "Prolece na moje rame slece... djurdjevak zeleni....djurdjevak zeleni swima osim meni....." Zabava2 Zabava2 Zabava2
naravno da je najbolji provod uz trubace. ajmo ojsaaaaaaaaaaaa samo sto ja ne znam da igram nijedno kolce Upitnik...bruka.... Opusten Opusten Srecan2 Srecan Srecan Srecan Opusten Opusten Opusten
Sačuvana
Psyduck
Пуноправни члан
Van mreže Van mreže

Neki sve vreme moraju da blebeću ali ja jok!!!

psyduck_msn@live.com psyduck_bn@yahoo.com
Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 14.10.2008. 13:28 »

GUCHA  Srecan Srecan Srecan Al pored toga morao bi da izdvojim neke koje su mene jako pogodile 1. Beogradski sindikat - Samo jedan život, 2. Beogradski sindikat - Divljina, 3. Beogradski sindikat - Ja u životu imam sve, 4. Guns and roses - November rain, 5. Guns and roses - You could be mine, 6. Guns and roses - Don`t you cry (čak i "alt. lyrics" verzija), 7. Metallica - Nothing else matters, 8. Metallica - The unforgiven (instrumental), 9. Metallica - Mama said, 10. Nirvana - Smells like teen spirit, 11. Nirvana - The man who sold the world, 12. Nirvana - All apologies (cak i retka verzija sa Chris Cornell-om "PREPORUČUJEM") 13. Nirvana - Sliver, 14. Nirvana - In bloom 15. Nirvana - About a girl, 16. Nirvana - Come as you are, 17. Nirvana - On a plain, 18. još Nirvane al da ne smaram više, 19. Red hot chili pappers - Under the bridge, 20. Red hot chili pappers - Californication, 21. Red hot chili pappers - Otherside, 22. Iron maiden - Fear of the dark, 23. Gru - Srce, 24. Cya - Bolje vreme, 25. Linkin park - SVE, 26. Sunshine - Iza horizonta, Žaklina traži sponzora, Marginalan type, Slika i prilika, Misli mene gone, Miss J, Priđi mi ti, Shaban, 27. 357 - Veseli se, devojka iz grada, I cant get you out of my head, Bela soba, Kiša, Hide yourself, Police officers (WOW), Days of fairy tails, 28. Riblja čorba - SVE, 29. Zabranjeno pušenje - SVE, 30. EKV- SVE, 31. Van gogh - Uglavnom sve, 32. AC DC - Thunder, TNT, If you wanna R`n R`, a sad malo "narodsko" 33. Ceca - Neću dugo, Pile, Nagovori, Trula višnja, Gore od ljubavi, Zabranjeni grad... 34. Seka Aleksić - Iskoristi moje mane, 35. Dado Polumenta - Ana Marija (mada mi je bolja orginal grčka verzija), 36. Šako Polumenta - Sviđaš mi se sviđaš, U ljubavi svi su grešni, 37. Aca Lukas - Istina je da te lažem, Burbon, Ista kao ja, Kafana na balkanu, Nisam preživeo, Umri u samoći, Ja živim sam...
Uhh ne mogu više, al evo to bi bilo mojih Top 50 mada ne volim da razdvajam koja je pesma bolja od druge, volim sve da slušam (zavisno od raspoloženja i društva)  Bezazlen4
Sačuvana
Gia
Администратор
Херој
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Ako odustanem danas, da li je vredelo?

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #4 poslato: 15.10.2008. 04:35 »

Ima ih jako ,jako puno i iz razlicitih zanrova... Srecan7
Evo npr.volim od Zdravka Colica ''Ti si mi u krvi''....
E sad zavisi na koji nacin otkidam uz pesmu,ubijem se od tuge ili srece.... Zbunjen
Uglavnom ima ih puno.
Sačuvana

neposlusna
Млађи члан
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 15.10.2008. 18:56 »

U tesko pitanje...Volim pesme  koje poistovecujem sa svojim nekim zivotnim situacijama...kad sam divlja slusam negativ,a od skora i Strip...Volim od Ace Lukasa rodjendan i diabolik...ma slusam sve sto trenutno mojoj dusi prija... Srecan2 Zabava1
Sačuvana
Gia
Администратор
Херој
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Ako odustanem danas, da li je vredelo?

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #6 poslato: 16.10.2008. 15:21 »

Jolene Jolene  Jolene   Joleneeeeeeeeeeeeeeeee...................... Zabava
Sačuvana

Mile Kitic
Пуноправни члан
Van mreže Van mreže

Samo se luđaci nadaju.

somi_inter@hotmail.com
Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 17.10.2008. 04:00 »

The World will be mine u izdanju mileta kitica  Zabava Zabava Zabava Opusten Opusten
Sačuvana
kreativan
Gost
« Odgovor #8 poslato: 17.10.2008. 20:59 »

O ima ih bas dosta ali na primer Is this love od White snake,ili Scorpions-When love kills love .ima ih jos mnogooo
Sačuvana
self
Новајлија
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 23.10.2008. 08:45 »

O ima ih bas dosta ali na primer Is this love od White snake,ili Scorpions-When love kills love .ima ih jos mnogooo
Bravo! Dobar izbor.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

© Srecica.com