GUCHA

Al pored toga morao bi da izdvojim neke koje su mene jako pogodile 1. Beogradski sindikat - Samo jedan život, 2. Beogradski sindikat - Divljina, 3. Beogradski sindikat - Ja u životu imam sve, 4. Guns and roses - November rain, 5. Guns and roses - You could be mine, 6. Guns and roses - Don`t you cry (čak i "alt. lyrics" verzija), 7. Metallica - Nothing else matters, 8. Metallica - The unforgiven (instrumental), 9. Metallica - Mama said, 10. Nirvana - Smells like teen spirit, 11. Nirvana - The man who sold the world, 12. Nirvana - All apologies (cak i retka verzija sa Chris Cornell-om "PREPORUČUJEM") 13. Nirvana - Sliver, 14. Nirvana - In bloom 15. Nirvana - About a girl, 16. Nirvana - Come as you are, 17. Nirvana - On a plain, 18. još Nirvane al da ne smaram više, 19. Red hot chili pappers - Under the bridge, 20. Red hot chili pappers - Californication, 21. Red hot chili pappers - Otherside, 22. Iron maiden - Fear of the dark, 23. Gru - Srce, 24. Cya - Bolje vreme, 25. Linkin park - SVE, 26. Sunshine - Iza horizonta, Žaklina traži sponzora, Marginalan type, Slika i prilika, Misli mene gone, Miss J, Priđi mi ti, Shaban, 27. 357 - Veseli se, devojka iz grada, I cant get you out of my head, Bela soba, Kiša, Hide yourself, Police officers (WOW), Days of fairy tails, 28. Riblja čorba - SVE, 29. Zabranjeno pušenje - SVE, 30. EKV- SVE, 31. Van gogh - Uglavnom sve, 32. AC DC - Thunder, TNT, If you wanna R`n R`, a sad malo "narodsko" 33. Ceca - Neću dugo, Pile, Nagovori, Trula višnja, Gore od ljubavi, Zabranjeni grad... 34. Seka Aleksić - Iskoristi moje mane, 35. Dado Polumenta - Ana Marija (mada mi je bolja orginal grčka verzija), 36. Šako Polumenta - Sviđaš mi se sviđaš, U ljubavi svi su grešni, 37. Aca Lukas - Istina je da te lažem, Burbon, Ista kao ja, Kafana na balkanu, Nisam preživeo, Umri u samoći, Ja živim sam...
Uhh ne mogu više, al evo to bi bilo mojih Top 50 mada ne volim da razdvajam koja je pesma bolja od druge, volim sve da slušam (zavisno od raspoloženja i društva)