*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
22.05.2012. 17:12

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Tablete ili ne?  (Pročitano 1577 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Gia
Администратор
Херој
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Ako odustanem danas, da li je vredelo?

Pogledaj profil WWW
« poslato: 29.10.2008. 20:13 »

Da li pijete tablete kada vas nesto boli,imate neki problem ili cekate da vas prodje bez toga?
Mene kad glava boli bas ja popijem kafetin,ne bezim od tableta.Ako malo manje boli ,cekam da prodje bol sama od sebe,a ako to ne pomaze,popijem kafetin.
Smatram da ne treba piti bzvz tablete,i treba prvo pokusati bez njih,ali ako je neki problem u pitanju i ako ne moze da prodje,zasto da ne.
Sačuvana

tisina
Администратор
Млађи члан
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

I tisina zna da bude glasna....

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 29.10.2008. 20:30 »

U vecini slucajeva ja se trudim da prodjem bez tableta tj. vecinom uz cajeve, alternativnu medicinu, ali ako vidim da to ne pomaze onda prelazim na tablete (cesto malo kasno pa dodje do problema) koje sam sebi biram, a ako i to ne pomaze, i poslije raznih kombinacija, onda se nekako odlucim da posjetim doktora i tu ponovo pocinju pregovori da prodjem sa tabletama i alternativom ako je to moguce, a za krvave poslove (iglice i sl.) je teska borba  Srecan1

Tako je to kod mene, sve ide po pravilima koje naravno ja pisem  :winking:

Ja sam otisao malo dalje od pitanja koje je postavljeno pa cu sada da se vratim na njega, tablete da, ali samo ako moram...
Sačuvana
Mile Kitic
Пуноправни члан
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Samo se luđaci nadaju.

somi_inter@hotmail.com
Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 29.10.2008. 23:55 »

ja retko kad pijem tablete ili nesto slicno,,,svaku bolest pokusavam da lecim alkoholom (i do sad nisam imao neki vecih problema)  tako me pokojni deda ucio... a ako nije tacno da bog da se prevrnuo u grobu  Natpis :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Sačuvana
snajka
Gost
« Odgovor #3 poslato: 12.11.2008. 21:53 »

Uh tablete :o ne volim ih nikako Uplasen4
Slozila bih se sa tisinom za alternativnu medicinu,a sa Miletom da ga treba popiti,ali samo kada je u pitanju tvoje zdravlje,kada moras da ga popijes bilo da ti je jakoooo lose ili eventualno za smirenje(ako lose podnosis neku stresnu situaciju)  :winking:
Za sve ostalo cajevi i obloge od rakije  ;D ;D ;D    LEKICI NE Natpis
Sačuvana
ISTINA
Херој
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 14.12.2009. 10:34 »

Izbegavam tablete,(mada s godinama dodje vreme i za neke tablete  Srecan1) najbolje je ako te nešto boli da se prirodno lečiš, obloge, masaža(celog tela  Srecan4), čajevi, vitamini (pokušajte iscediti limun i pomorandžu i dodati med,videćete da je to super bomba za organizam).
Sačuvana
Boy
Пуноправни члан
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 14.12.2009. 10:54 »

Mislite antibebi pilule, tablete............. Srecan4...Upitnik Ne, ne trosum...... Smejanje2 Smejanje2 Smejanje2.... Cucla Smejanje2 Smejanje2 Smejanje2
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

© Srecica.com