Andjelina Dzoli rodila blizance

    Poznata glumica Anđelina Džoli (33) u subotu oko 20 časova rodila je dečaka i devojčicu u bolnici „Santa-Maria“ u Nici. Blizanci Noks Leon i Vivijen Maršlen došli su na svet carskim rezom dva dana pre predvidjenog termina.

Glumac Bred Pit je bio prisutan tokom celog porođaja, a glumičin lekar Mišel Sisman je nakon porođaja rekao da se majka i bebe odlično osećaju, kao i tata Bred.

Lekar koji je porodio holivudsku glumicu rekao je medijima da je carski rez bio zakazan za 15. jul, ali da je pomeren unapred „iz medicinskih razloga“. https://www.srecica.com/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gifhttps://www.srecica.com/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif
– Jednostavno, želeli smo da bebe budu rođene u najboljim i najsigurnijim uslovima, što se i dogodilo. Operacija je protekla savršeno – objasnio je Sisman.

Lekar je takođe dodao da je dečak težak 2,28 kilograma, a devojčica 2,27 kilograma.

Ovo će biti šesto dete para Pit-Džoli. Oni već imaju dvogodišnju biološku ćerku Šajlo, kao i troje usvojene dece – trogodišnju Zaharu iz Etiopije, četvorogodišnjeg Paksa iz Vijetnama i šestogodišnjeg Madoksa iz Kambodže.


Par je nazvao ćerku po Maršlen Bertran, majci čuvene glumice koja je prošle godine umrla od raka. Zanimljivo je i da se imena sve trojice sinova završavaju na -„x“ („ks“): Medoks, Paks, Noks.

Zbog velikog interesovanja javnosti i medija čelnici bolnice u Nici morali su da obezbede specijalne uslove i zaštitu za Anđelinu Džoli. Ona je naravno imala svoj apartman u kojem su postavljeni specijalni prozori kroz koje nije moguće fotografisati. Zbog velikog broja paparaca, obezbeđenje je takođe bilo pojačano. Mnogi mediji su objavljivali zamućene slike trudne Anđeline, ali je njen predstavnik za medije Nadin Bauer rekla da su to sve fotomontaže.

– Slike koje su se pojavile ranije nisu autentične. Ili su foto montaže ili su zamagljene fotografije na kojima se ništa ne vidi – objasnila je Bauerova.
Očekuje se da Anđelina i blizanci u sledećih nekoliko dana napuste bolnicu, čim se glumica oporavi od carskog reza.


Slike blizanaca prodate za 11 miliona dolara.
Prve fotografije Noksa i Vivijen su već prodate jednom američkom časopisu za 11 miliona dolara, a sav novac od prodaje će biti poklonjen u dobrotvorne svrhe. Par je svojevremeno takođe prodao fotografije svog prvog biološkog deteta – ćerke Šajlo za skoro pet miliona dolara i takođe su pare dali u humanitarne svrhe.

 

 

 

 

 

 

 


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Britanka rodila blizance različite boje kože!

Anđelina Džoli očekuje blizance?!

Anđelina opet trudna?


Tagovi: [ , , ]

Jedan komentar na “Andjelina Dzoli rodila blizance”

  • axy
    27 decembra, 2010, 21:55

    a kad je bila trudna? Dance Sweat

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump