Ceca najseksipilnija

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]
Ceca u magazinu FHM

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović slikala se za slovenačko izdanje magazina FHM.

Svetlanu Ražnatović čitaoci srpskog izdanja poznatog svetskog magazina proglasili su nedavno za najseksepilniju ženu na svetu.

Na drugom mestu je Ana Ivanović, a na trećem glumica Megan Foks, koja je u svetskom glasanju čitalaca svih FHM izdanja izabrana za kraljicu seksepila.

Glasalo je više od 48.000 ljudi koji su mogli da daju ocene za 10 dama, a iza Cece su se našle i Monika Beluči, Džesika Alba, Emina Jahović, Adrijana Lima, Anđelina Džoli, Nataša Bekvalac i Rijana.

.

Mesec dana nakon što je ukrasila istoimeni magazin za muškarce u Srbiji, Cecine seksi fotografije (koje je u njenoj kući na Kipru napravio Miloš Nadaždin) naći će se i u izdanju slovenačkog izdanja magazina.
Pored fotki, Slovenci su objavili i priču o srpskoj folkerki, a uz Cecino ime stoji i naslov „najbolje seksi telo Srbije“. Prema nepotvrđenim informacijama, posle Slovenije, Cecine fotke u seksi bikiniju naći će se i na naslovnicama francuskog i italijanskog FHM-a, piše „Press“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Megan Fox najseksipilnija po izboru čitatelja FHM-a!

Ceca: Za Vladimira me vežu lepe uspomene

Ceca uradila nove fotke


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Ceca najseksipilnija”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump