Govor usana

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

….govor usana….

 • LEPO OBLIKOVANE USNE

  Ukazuju da osoba ima visoke moralne kriterijume, dosta vrlina i jaka osecanja. Ona je veoma strpljiva i marljiva, najcesce savesno izvrsava svoje obaveze. Spremna je da pomogne drugim ljudima. Deluje dobronamerno, toplo i senzualno. Obicno ima veliki broj poznanika ili prijatelja, kao i emotivnih veza.


 • MALE USNE Obicno imaju osobe koje su sklone „zakulisnim radnjama“. One tesko otvoreno izrazavaju svoja osecanja i veoma tesko ispunjavaju data obecanja. Cesto mnoge stvari rade iz licne koristi ili sa „racunicom“. Nepostojani su u prijateljskim vezama. U izrazavanju emocija deluju posesivno i ljubomorno, cak mnogi pate i od narcisoidnosti.
  Ako na gornjoj usni ispod nosa postoje dve paralelne linije, a izmedju njih velika rupica
  Ukazuje na pozitivne karakterne crte licnosti. Ova osoba teze kontrolise svoja osecanja, misli ili postupke. Deluje vrlo strasno, impulsivno ili infantilno, hedonistickih je potreba i rukovodi se za primarnim nagonima.
  Ako je gornja usna razvijenija u odnosu na donju
  Ovo je veoma dinamicna osoba koja poseduje jaka ili intenzivna osecanja. Veliki je optimista i punim plucima uziva u zivotu — voli sva zivotna zadovoljstva, zaljubljena je u ljubav, „voli da voli“ i voli sve sto je lepo.
  Ako je donja usna naglasenija (punija) u odnosu na gornju
  Otkriva veoma inertnu ili pasivnu osoba, najcesce druge ljude podredjuje ispunjavanju svojih licnih zelja. Ne izrazava otvoreno svoja osecanja, i koristi razlicite indirektne ili prikrivene metode na putu do svoga cilja. Gledano spolja ume da ostalja utisak „smirene osobe“, ali ona sve intenzivno prazivljava iznutra.
 • TANKE USNE

  Najcesce govore o osecanjima bez topline. Osobe koje imaju ovakav oblik usana umeju da deluju emotivno hladno, uskogrudo, razervisano, strogo ili mracno. Mnogi od njih su i vrlo sebicni, teze ka ispunjavaju svoj licnih ambicija, ciljeva ili zelja. Poseduju razvijene sposobnosti prakticnog misljenja i delovanja, na racun misaonisti, senzualnosti.


 • LINIJA GORNJE USNE

  ako je primetno izvijena (lucnog ili srcastog oblika), rec je hedonisti ili o osobi koja voli sva zivotna zadovoljstva i razlicite uzitke, optimisticke je prirode i vedrog duha
  ako ima pravi obik (kao linija), otkriva vrlo inteligentnu osobu sa izrazenom jakom voljom, zatim disciplinovana, uredna i precizna osoba koja savesno ispunjava svoje obaveze
  ako ima stisnute usne, to su obicno osobe skromnijih intelektualnih sposobnosti, koje izrazavaju brutalnost i jake nagone, deluju odvazno, hrabro, „surovo“ ili neumoljivo.
 • UGLOVI — KRAJEVI USANA ako su usne izvijene nanize, ukazuje na netolerantnu, strogu i emotivno hladnu osobu, obicno su materijalisticki orijentisani, zahtevni i vrlo skepticne ili pesimisticne prirode
  ako su usne izvijene navise, govori o osobi koja otvoreno izrazava svoje emocije i raspolozenja, zatim ona je sigurna u sebe, druzeljubiva, vedrog je duha i optimisticka
  ako ne postoje pravilne crte uglove – zavrsetaka usana, obicno ukazuje na osobe koje cesto zapadaju u neke „kriticne“ situacije i imaju „teza iskustva“ ili problematicne odnose sa drugim ljudima.


 • PUNIJE – IZRAZAJNE USNE(vrlo naglasene obe usne) ukazuje na hipersenzitivne (preosetljive) osobe, koje imaju razvijenu siroku paletu razlicitih osecanja. Njihova osecanja su vrlo intenzivna, ucestala i jaka, obicno poseduju naglasenu culnost ili seksualnost i potentnost. Duboko u sebi prezivljavaju razlicite dogadjaje, ali takodje manifestuju spolja ili izvan sebe svoja unutrasnja stanja. Stoga, deluju vrlo osetljivo i brzo prasnu. Imaju „siroke apetite“, od uzivanja u hrani do „slatkog uzitka“, koja pruzaju razlicita zivotna ili ljubavna zadovoljstva.  


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Saveti za puniji izgled usana!

Severina izvadila silikone iz usana ?!

Bojana Stojković vadi silikone iz usana!


Tagovi: [ , , , ]

Jedan komentar na “Govor usana”

 • Crnka
  21 juna, 2009, 3:09

  potpuno tacno!!!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump