Hrana pre sexa

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

Hrana pre sexaNije ništa novo da odredena vrsta hrane može da bude afrodizijak – a nije novo ni to da kakav cete ukus imati „tamo dole“ dobrim delom zavisi od hrane koju konsumirate. Naime, odredene namirnice ce izmeniti ukus i miris vašeg tela, narocito vaginalnog sekreta i sperme, i to cak i nekoliko sati nakon konsumiranja.


Ima onih koji smatraju da ce sve „zdrave namirnice“ dati prijatan ukus vašem telu, ali, nažalost, nije tako. Crni i beli luk, kao i špargle, veoma su zdravi, ali ako ih jedete, neprijatan zadah iz usta nakon crnog ili belog luka nece biti jedini problem – ukus koji ce vaš partner ili partnerka osetiti dok vam pružaju oralni seks lako bi mogao da bude nalik ukusu sumpora.

Nimalo privlacno i nimalo ne budi želju da se nastavi s tom aktivnošcu.
Zacini, kao i vitaminski preparati, ne spadaju u nezdrave stvari, ali mogu da kreiraju neprijatan gorak ili kiselkast ukus. Isti je slucaj i s alkoholom (dakle, definitivno je bolje bez „pica pre“), kao i s dugotrajnom ishranom u kojoj ima mnogo proteina, a malo ugljenih hidrata, recimo, ako držite Atkinsovu dijetu.


U redu, to su bile namirnice za izbegavanje, šta je s onim poželjnim? Sveže voce, povrce i dosta vode ce najcešce dati i muškarcima i ženama prijatan slatkast ukus. Smatra se da najprijatniji ukus daju ananas i trešnje. Kad smo kod ukusa intimne regije, iako nije rec o namirnici: ima dama koje vole da „tamo dole“ nanesu parfem, ali to njihovim partnerima najcešce uopšte ne prija, jer se osecaju kao da im je u ustima ukus sapuna ili parfema.


A šta ako su partner ili partnerka ipak uzeli nešto od namirnica zbog kojih im ukus baš i nece biti prijatan, a vi i dalje želite da im pružite oralni seks (da ne bude zabune, naravno da niste dužni da to radite ako vam ne prija)? Kao „prva pomoc“ može da posluži da pojedete neki slatkiš, što sladi, to bolje, jer to otupljuje culo ukusa.

izvor: damebiraju.com


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Prava doza sexa!

Budite lepe i raspoložene pomoću sexa!

Darko Lazić: Bez kondoma, nema sexa! /intervju/


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Hrana pre sexa”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump