Nagovestavanje raskida

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

                                                              Ona ti nagovestava raskid

 

Devojke u vezama nisu nešto čuvene po svojim poker facama naročito u vezama koje ne idu baš najbolje. Dobra vest za muškarce je da ako obrate samo malo više pažnje na njihovo ponašanje neće im biti teško da zaključe šta se to dešava u njihovim glavama, šta ih opterećuje i šta planiraju da učine.

Ako ona razmišlja o skorom okončanju veze takvo razmišljanje će se definitivno odraziti i na njeno ponašanje. Zapamtite, ona ne šalje signale svesno, tako da su velike šanse da kroz njih otkrije svoja prava osećanja pre nego što ih uspe izgovoriti naglas. Ako budete dovoljno pažljivi spoznaćete signale i uspeti da na vreme izbegnete srceparajući razgovor ili ružan raskid. U svakom slučaju, umesto da ona bude ta koja odlučuje, za promenu, imate i vi pravo na izbor – da li želite da skočite sa broda koji tone pre nego što vas izbace ili želite da date sve od sebe da veza opstane.
Ne pravi planove za budućnost

Planiranje unapred je ključna stvar koja razlikuje svaku ozbiljnu vezu od usputne. Zaljubljene žene su prosto nestrpljive da vaše vreme isplaniraju do najsitnijih detalja kako bi bile sigurne da ćete biti slobodni i da ćete se pojaviti na njoj bitnim događajima. Ako primetite da je vaša draga prestala da vam daje nagoveštaje gde treba da idete zajedno u sledećih mesec ili dva postoji dobra šansa da nije sigurna da ćete vi uopšte biti tu da biste joj pravili društvo.
Izbegava vašu porodicu i prijatelje

Devojka koja teži da osigura mesto u vašem životu će sigurno biti u dobrim odnosima sa vašom porodicom i prijateljima, ali ukoliko misli da vaša veza nema budućnost neće gubiti vreme družeći se sa njima. Postoje dva razloga zbog kojih ih izbegava: ili joj se uopšte ne dopadaju ili ne želi da se suviše uključuje u vaš društveni krug kako bi sebi olakšala odlazak nakon raskida
Nikada ne ostavlja svoje stvari kod vas

Kao slučajno a u stvari namerno ostavljanje nekih sitnica u vašem stanu predstavlja uvek dobar znak da ona ima nameru da se vrati ponovo. Devojke u stabilnim vezama uvek žele da naprave prijatnu atmosferu u stanovima svojih momaka tako što ostavljaju svoje stvari. To mogu biti praktične stvari kao što su četkica za zube, četka za kosu, pižama ali i lične kao što je knjiga; u oba slučaja daju vam znak da imaju nameru da dođu ponovo. Ako vaša devojka, nakon noći provedene u vašem stanu, ujutru pažljivo pakuje svoje stvari pazeći da nešto slučajno ne zaboravi to može značiti samo jedno – nije sigurna koliko će vaša veza trajati i da li će opet doći kod vas tako da ne želi zauvek da se oprosti od njoj bitnih sitnica.
Ne poverava vam se

Kada im se nešto ružno desi na poslu ili kada se posvađaju sa prijateljem, žene imaju više različitih ljudi kojima se poveravaju. Neke imaju najbolju prijateljicu, druge nekog od članova porodice ali momak je uvek tu da i njemu ispričaju svoju najnoviju krizu. Na koji način će vas obavestiti o svemu govori samo za sebe: ako dobijete kratku verziju događaja i opis njenih osećanja u toj situaciji ona verovatno misli da niste vredni objašnjavanja. Ako do detalja opiše događaj, sve prisutne i zatraži vaše mišljenje onda imate devojku koja pokušava da vas pozove u svoj lični svet. Ovo siginalizira koliko ste bitni u njenom životu i koliko joj znači da bude otvorena prema vama.

Ne svađa se sa vama

Ako se nađete u savršenoj vezi u kojoj nema apsolutno nikakvog konflikta, a znate i sami da ga mora biti – uvek moraju da postoje pitanja koje se moraju razjasniti, izvinjenja koja se moraju izgovoriti i svađe koje se moraju pregurati, budite sigurni da ste u vezi sa osobom koja ne ulaže svoje emocije jer joj nije stalo i da takva veze neće dugo trajati. Svađe i neslaganja sa puno emocija su sastavni deo svake strastvene veze. Ako vam ona ukazuje na greške koje pravite i ako žučno brani svoje stavove znajte da joj je dovoljno stalo da se svi nesporazumi razjasne pre nego što postanu problemi koji mogu dovesti do raskida.

 izvor: damebiraju.com


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lady Gaga pati od raskida sa dečkom

Bred i Anđelina: Na korak do raskida!

Cesci sex, bolja veza ?


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Nagovestavanje raskida”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump