Postani napaljena kao muski

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

 

                                                       Kako postati kao muski napaljena


 

Jeste li se pitale kako to da su dečki uvek spremni za seks? Otkrijte njihove tajne i postanite hodajuće seks-mašine poput njih. Ma nije to tako teško, školica ima samo deset zadataka…

1. Masturbirajte

Preskočite neku uobičajenu dnevnu obavezu (čišćenje, šminkanje, čitanje magazina, gledanje serija, posete roditeljima, ogovaranje, telefoniranje…) i iskoristite to vreme za masturbaciju. Naručite pošteni vibrator i priuštite si turboorgazam. Nakon toga, obaveze će se preskakati same od sebe.

2. Uvek se dirajte

Kada god uđete u kupaonicu, dirajte klitoris. Zašto? Zato što dečki svaki put diraju penis! Uskoro ćete uvideti kako se vaš stav prema tom organu menja. E, da, u blizini držite neki seksi magazin ako se slučajno poželite malo više dirati.

3. Gledajte frajere!

Gledajte kakvo im je tijelo. Budite u stalnoj potrazi za seksi guzama, prsima, nogama, prstima… Kada ugledate nešto seksi i zgodno, podelite doživljaj s frendicama. Zapamtite seksi delove do u detalje, pa pričajte o njima i kasnije. Sačuvajte tu sliku u mozgu u folderu ‘Srećne misli’ i izvucite je kada god vam zatreba. Mešajte međusobno te slike, spajajte najseksi delove u novu cjelinu i dovedite se tako do ludila.

4. Zamišljajte da su frajeri goli

Iskoristite svoju maštu i kada vidite, recimo, Ewana McGregora na plakatu, vi ga odmah zamislite golog, zavezanog za krevet, i kako ima erekciju baš zbog vas. Koristite tu metodu kada god ugledate zgodnog frajera.


5. Pijte alkohol i pušite cigarete

6. Nosite udobnu odjeću

Ne možete biti ‘uvek spremne’ ako vas žuljaju cipele s visokom potpeticom ili vam se gaćice neugodno zabijaju u guzu. Iznimka je, naravno, fetiš odeća.

7. Osigurajte se!

Uklonite strah od trudnoće i raznih polnih bolesti tako što ćete UVEK sa sobom imati kondome koje ćete nositi u torbici, novčaniku ili u grudnjaku koji u sebi ima ušiven džep za kodome.


8. Pričajte o seksu

Družite se s frendicama po kaficima i pričajte samo o seksu ili muškarcima, i to u što sočnijim detaljima. Tokom tog druženja promatrajte dečke. Nađite žrtvu, priđite joj, s muvajte je i onda namignite frendicama u stilu „Koja guza, kako ću ga potrošiti!“.

9. Imajte orgazme

Pre njega, s njim, pored njega, bez njega. Kako god. Zaslužile ste ih. Ko kaže ‘Da’ orgazmu, taj ga i ima.


10. Gledajte porniće!

Da, neki su stvarno ružni i seksistički, ali ima i onih koji će vas naterati da razmišljate o seksu i tako vas napaliti. Ako vam je neugodno posuditi pornić u videoteci (a zašto bi vam bilo?!), naručite neki preko interneta. Vremenom ćete skontati što volite, a šta ne volite gledati, što vas pali, a šta ne, i nakon toga vam više nikada neće biti dosadno…

 


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Da li SEKS mora da bude kao u pornićima?

Vodite ljubav kao gejša

Mile kao Fifti Sent


Tagovi: [ , ]

2 komentara na “Postani napaljena kao muski”

  • mala
    4 januara, 2011, 12:46

    hahahaha pa ja se ponasam kao muskooo…. Evil Grin Laugh Victory Jump Yes

  • anonimna
    24 februara, 2011, 22:29

    Shock pola ovih stvari i ja radim ali nisam znala do sad. Shame Hug Right sto znaci da sam i ja musko Beerxexeee. Yes ..

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump