Kejt Mos u krevetu sa Naomi Kembel

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Kontroverzna manekenka Kejt Mos vodila je ljubav sa jednom od najlepših žena na svetu, sa svojom koleginicom Naomi Kembel. Kejt je pre deset godina potrošila preko 500.000 funti na kokain, kada je seks u pitanju, najviše je volela orgije, podjednako muškarce i žene, a jedina ljubav koju do danas nije prebolela je ona sa glumcem Džoni Depom stoji u biografskoj knjizi o popularnoj manekenki.

– Pre deset godina, Kejt i Naomi su, zahvaljujući meni, otišle na prijem kod Nelsona Mendele. Cigarete, razne tablete, kokain i heroin bili su tog dana glavni na Kejtinom „meniju“. Kejt i Naomi su zajedno ušmrkavale kokain u Nelsonovom kupatilu, a potom su do ranih jutarnjih sati upražnjavale divljački seks – napisao je u knjizi Gavin.
Premršava manekenka, prema biografiji, najviše je volela orgije i stalno ih je upražnjavala sa postavom sa „Primrose Hila“ – raskalašnom skupinom glumaca, stilista i manekena kojima su mediji dali takvo ime. I, dok je špartala modnim pistama i osvajala svet mode, Kejt je takođe, nekoliko puta „defilovala“ u krevetu sa bračnim parom Džud Loom i Sejdi Frost.
Ipak, njeni fetiši bile su žene.
– Kejt ništa nije moglo da povredi toliko, kao kada njena ljubavnica spava sa drugom ženom. Tada je histerisala od ljubomore, ali nije se ljutila kada su njene devojke spavale sa muškarcima – otkrio je Gavin.
Iako se verila za muzičara Pit Doertija, sa kojim, prema pisanjima američkih medija, svakodnevno uživa u drogama, Kejtina najveća ljubav je glumac Džoni Dep.
– Mnogo je muškaraca prošlo kroz njen život. Šon Pen, Leni Krevic, Lijam Galaher… Ipak, jednog nikada nije prežalila. Glumac Džoni Dep prekinuo je vezu s njom nakon četiri godine, a ona se dan danas nije oporavila – piše Gavin koji veruje da je Kejt pre jednu deceniju potrošila pola miliona funti na kokain.
– Kejt je ušmrkavala kokain svakih pet minuta. Posle nekog vremena gubila je kontrolu i trpala je drogu u nos. Tada je mislila da je na vrhu sveta – napisao je u svojoj knjizi Masel.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kejt Mos u šoping sa ćerkicom

Kejt Mos u seksi šopu

Naomi Kembel napušta modne piste


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Kejt Mos u krevetu sa Naomi Kembel”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump