Sex fantazija

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

Sex fantazija

Možda imate raznorazne seksualne fantazije u kojima ne samo da su druge osobe a ne vaš partner, vec i osobe istog pola? To vas plaši? Ne znate da li su one ono što biste u stvari želeli da ostvarite, ili su to baš samo, kao što im samo ime kaže, fantazije u vašoj glavi, gde je sve moguce, i gde sve tece po vašem planu. Da li su u pitanju samo „mokri“ snovi ili dnevna sanjarenja, nije bitno. To su sve slike i osobe pomešani u jednu sliku, koja ima uvrnuti kraj ili pocetak.


Ukoliko imate partnera a njega/nje nema u vašim fantazijama, to nije znak da je medu vama gotovo. Fantazije ne mogu da kontrolišu vaš seksualni i emotivni život. Vi ne živite u njima, a one ne ulaze u vaš svakodnevni život.
One jesu zdrav deo vaše seksualnosti i vaše mašte, ali to što fantazirate apsolutno ne znaci da to morate i realizovati ili da to uopšte i želite da ostvarite. To su jednostavno poruke koje vam mozak šalje nasumicno, i zašto biste se borili protiv njih.

Simbole koji se pojavljuju ne morate zapisivati i pokušavati da protumacite, jer najcešce to zapravo i nisu simboli – detalji koji nose neko znacenje, kriju neki dublji smisao, poruku. Ponekad ce se neke fantazije konstantno ponavljati, i to cesto baš one o kojima ne želite da razmišljate, koje su i vama tabu, i ne znate šta cete s tim.
Seksualnost nije jednostavna stvar, a fantazije je cine samo komplikovanijom, ali zato i nikad iscrpljenom. Fantazije su tu da oslobode nerealno i „nenormalno“. Nemoguce je reci šta je normalno a šta nije, te nema potrebe za samoosudivanjem i pomisli da ste zbog onoga što vam se privida „uvrnuti“.
Ali, ako vam postaje neprijatno, porazgovarajte sa nekim ili pokušajte da budete „sami svoj Frojd“, da uhvatite celu sliku i shvatite šta vam to podsvest govori.
Snovi su samo prozor u našu podsvest, a na vama je da li cete proci kroz prozor ili ga samo zatvoriti. Razvijajte svoju maštu i ne kontrolišite je.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Uvek imajte uzbudljiv sex

Ne koristite sex da bi manipulisali!

Kako da vam kondom ne pokvari sex?!


Tagovi: [ , ]

Jedan komentar na “Sex fantazija”

  • 22 maja, 2012, 6:54

    Au ženo, šta ti sve neće pasti na pamet Nije ti loša ideja i mogla bi malo da osvežiš temu nekom egzibicijom, recmio brzinski sex u letu pre otvaranja padobrana Ovo sa električnom četkicom je vrh, samo mi nije jasno što bih se drndala sa njom kad jedan osrednji Radiša košta 2 000 dindži

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump