Sexi donji ves moze poboljsati sex

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

                                                                  Sexi veš i sexualni zivot

Kao i sve ostalo i seks može postati obična rutina, stvar navike i tada se polako počinje gasiti ona rasplamsala vatra koja je nekada žarila i palila vas i vašeg partnera. Ako samo i na trenutak pomislite da ne možete ništa učiniti kako bi to sprečili, jako ste se prevarili.

Postoji bezbroj načina na koji možete probuditi partnerova osetila, a da ni vi ne ostanete zakinuti. Ovo današnje vreme donosi nam brojne novitete poput raznih lubrikanata, mnogih seks-stvarčica kojima možete raditi sve i svašta, ali ako vas to odbija i pomalo zabrinjava ne morate se još brinuti. Samo se setite što je to čime se žene služe već godinama kako bi probudile muškarčevu maštu… niste se još setili o čemu pričam?! Pa o rublju, naravno!!!

Seksi rublje oduvek je moglo pokrenuti i najtromijeg muškarca. Ono postoji u svim bojama, materijalima, oblicima, veličinama… pa čak i okusima. Ne ustručavajte se, slobodno pustite mašti na volju i odlučite se za klasičnu čipkasto-crnu kombinaciju ili se pak malo više odvažite, pustite van lavicu koja se sakrila negde u vama i obucite divlje-crvenu kombinaciju koja će zaintrigirati svačiju maštu.

Kupite nekoliko komada seksi rublja i nastojte ih koristiti više od jednom godišnje. Dakle, budite spremne i za iznadne akcije pa i tada oduševite svog dragog.

Svojim kolekcijama „Woman’ secret“ će zasigurno oduševiti i vas i vašeg muškarca, a verujem i da će uspešno probuditi uspavalu strast!

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Šta raditi kada sex traje baš dugo?

Ne koristite sex da bi manipulisali!

Uvek imajte uzbudljiv sex


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Sexi donji ves moze poboljsati sex”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump