Sta treba svaki muskarac da zna

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

 

                                                                        Prava sex poza

 

Evo kako stoje stvari:

Dok god su muškarci opsednuti svojom erekcijom i što bržim započinjanjem seksa, a žene niskim samopouzdanjem i uplašene da razgovaraju o seksu, oba pola će i dalje biti prilično isfrustrirana neispunjenim očekivanjima u seksu.

Stoga evo izazova svakom muškarcu koji ovo čita:

Prestanite sa opsesijom sopstvenom erekcijom i kvalitetom svog „nastupa“ i fokusirajte se na proučavanje ženskog tela, učenja kako da „čitate“ ženske reakcije i usavršavanja tehnika kojima ćete pružiti dostojno zadovoljenje partnerki.

Pitate se sada kakve veze ima ovaj izazov sa „pravim“ seksualnim pozama? I te kakve. Zapamtite da velika većina žena nikada ne doživi orgazam tokom normalnog odnosa, a one koje dožive, uspeju to retko. Ovo svedoči da su muškarci prilično sebični u seksu i da više misle o svojoj „izdržljivosti“ i utisku, nego o zadovoljenju partnerke.

Sada za momenat razmislite o tome koliko biste bili željni seksa da se sledeće desi svaki put tokom odnosa:

* Ne doživite orgazam tj. ne „svršite“

* Taman kad ste počeli da uživate vaš partner odluči da promeni pozu ili naglo prekine seks sa svojim „svršavanjem“

*Vaš partner insistira na pozama koje su neudobne i čak bolne

Zvuči jezivo, zar ne? E pa dragi muškarci, to je svet u kome većina žena živi. Dakako, nije krivica samo na muškarcima. Rasprostranjena pojava lažiranja i glumljenja orgazma od strane žena, zbog bojazni da se ne povredi muški ego i ponos ili da se zaustavi mučenje u nekoj od njoj neodgovarajućih poza, dovodi do toga da muškarac nije ni svestan da nešto radi pogrešno.

Ponovo naglašavamo:

Uspostavite pravu komunikaciju sa partnerkom kako biste znali šta tačno treba da radite kako biste je zadovoljili, a u slobodno vreme se usavršavajte, u čemu vam pomaže i ovaj sajt.

„Pravi“ seksualni položaj je onaj koji omogućava direktnu stimulaciju ženinog klitorisa ili G-tačke, dok vama omogućava komfor i kontrolu nad ejakulacijom. Ne postoji jedan „magični“ položaj za sve to, jer je svaki ljubavni par jedinstven, ali u odeljku sa seks pozama možete naći korisne predloge. Na vama je da nađete sopstvenu modifikaciju ponuđenih položaja, koja vama i partnerki najviše odgovara.Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ne koristite sex da bi manipulisali!

Razlog zašto ne treba glumiti orgazam!

Za muskarce,sta ona ne voli u sexu


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Sta treba svaki muskarac da zna”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump