TechArt Porsche 911

Kategorija [ Automobili, ZANIMLJIVOSTI ]

 

Nakon što je Porsche nadavno predstavio obnovljenu verziju svog legendarnog modela 911 (serije 997), nemačka tjuning kuća TechArt Automobildesign je najavila da će 28. novembra na Salonu tjunera u Esenu (Essen Motor Show 2008) promovisati modifikovanu varijantu tog modela.

 

 

 

Nažalost, u ovom trenutku, sem par fotografija, nema i konkretnijih informacija šta je sve TechArt tačno uradio na svojoj 911 – ici. Ono što može da se vidi sa ovih slika jesu novi TechArtov Aerokit I body paket (prednji spojler, pragovi, zadnje krilo) i novi komplet aluminijumskih točkova sa odgovarajućim setom guma.

Takođe treba očekivati i promene na ogibljenju, kočnicama, unutrašnjosti, izduvnom sistemu i motorima, ali o tome više kada budu objavljeni konkretniji detalji.

 izvor: auto.blog.co.yu


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


ROOCK Porsche 911 Turbo RST 600 LM

Porsche Panamera : prve zvanične slike (dopunjeno)

Cargraphic Porsche 911 Turbo 997 GT RSC 3.6


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “TechArt Porsche 911”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump