Vas partner masturbira

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

Vas decko se samozadovoljava

Samozadovoljavanje spada u one „mnogi to rade, niko nece da prica o tome“ teme. Zato može da nastane problem kada, sasvim slucajno, uhvatite svog decka „na delu“ – upadnete u sobu ili kupatilo i vidite da on masturbira.

Situacija je podjednako nezgodna i ako vec imate odnose s njim, kao i ako ih još uvek nemate. Ukoliko vec imate odnose, i još ako su redovni i verujete da u njima stvarno oboje uživate, verovatno cete se upitati šta radite kako ne treba, zar mu nije dovoljno to što vodi ljubav s vama, da li vas stvarno voli… A ako još uvek niste stupili u seksualne odnose, takav prizor je ne baš dobrodošlo podsecanje da je vaš decko, izmedu ostalog, i seksualno bice – onda se pitate da li ce vas prevariti, da li ce ostati s vama, da li vas i dalje voli, jer je ocigledno da on ima neku potrebu koju vi ne ispunjavate, ili bar tako izgleda.

Odmah da vam kažemo da ovakva situacija uopšte nije zabrinjavajuca. Potpuno je normalno da tinejdžeri (a i tinejdžerke, mada se o tome još rede prica i mnogo više njih se stidi da to radi) masturbiraju. Prosecan šesnaestogodišnjak nekad ima erekciju i na svako pola sata. Naravno da se nece svaki put samozadovoljavati, ali to je velika kolicina seksualne energije.
Istina o samozadovoljavanju je da to rade mnogi, bilo da su u vezi ili ne, bilo da imaju seksualne odnose ili ne. U samozadovoljavanju nema niceg lošeg; to je nacin da uživate, kao i da bolje upoznate svoje telo i njegove potrebe (naravno, neophodno je paziti na higijenu, kao i na to da se ne povredite ako koristite neki predmet). Cak je cesta pojava da oni koji su u vezi i imaju redovne odnose cešce masturbiraju od onih koji odnose nemaju – telo se navikava na seks i na zadovoljstvo, želja se pojacava, a voljena osoba nije baš uvek pored vas (plus je moguce dobiti ranice od trenja ako baš cesto imate seksualne odnose, dok je to prilikom samozadovoljavanja reda pojava, jer ono traje znatno krace).

Dakle, ako vidite decka da se samozadovoljava, ne uzrujavajte se, ono što radi je potpuno normalno, baš kao što ni on ne bi trebalo da se uzruja ili da nešto loše pomisli o vama ako vidi da se vi samozadovoljavate. U takvoj situaciji dve su stvari koje možete uciniti – jedna je da kažete „ups“ i izadete, a druga, ako ste vec u intimnim odnosima (u tom slucaju, nadamo se i da ste dovoljno stari za intimne odnose i da vodite racuna o zaštiti), da ponudite „pomoc“.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kada se partner plaši vezivanja

Najbolji partner povećava samopouzdanje ŽENE

Enrike Iglesias u spotu masturbira i vodi ljubav


3 komentara na “Vas partner masturbira”

 • Anonimno
  3 maja, 2009, 17:56

  je jako sexy Shock Starving

 • biljana
  29 avgusta, 2009, 11:04

  Evil Grin hahaaha Beer

 • biljana
  29 avgusta, 2009, 11:05

  sto je dobro aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Really Angry

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump