Antić: „Na pravom smo putu“

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

 

Srbija je posle sjajne igre na gostovanju u Austriji slavila sa 3:1 i zauzela prvo mesto u grupi 7.
Selektor „belih orlova“ Radomir Antić izrazio je veliko zadovoljstvo uspešnom igrom svojih fudbalera, kako u Beču, tako i protiv Litvanije u Beogradu. „Prezadovoljan sam igrom i ponašanjem mojih fudbalera. Kvalitetno smo odigrali prvo poluvreme. Zadovoljan sam sa zadnje dve utakmice, jer smo njima pokazali pre svega sami sebi da nema dileme i da ćemo nastaviti putem kojim smo krenuli“, poručio je on.

Antić je dodao da nije očekivao da će biti tako lako protiv Austrije, i da je njegov tim ušao sa respektom u ovu takmicu.

„Način na koji smo došli do pobede me posebno raduje. Naša fudbalska ideja je nagrađena. Izabrali smo pravi put i budite sigurni da ćemo ostati na njemu“, podvukao je on.

 

Selektor austrijske reprezentacije Karel Brikner ocenio je da su fudbaleri Srbije favorit za odlazaka na svetsko prvenstvo 2010:

„Smatram, posle ove utakmice, da je Srbija favorit u kvalifikacijama za SP. Srbija je jasni favorit u našoj grupi, jer igra sa velikom kreativnošću. Večeras su srpski fudbaleri odlično igrali i brzo dospeli u vođstvo „, rekao je Brikner.

On je kazao da je čitavo prvo poluvreme austrijska selekcija tražila svoju igru, a posle brzog vođstva gostiju nije više došla sebi.

U drugom poluvremenu, kako je naglasio Brikner, austrijski fudbaleri uspeli su da bolje igraju, ali iskusni Srbi nisu ispuštali rezultat iz ruke.

Brikner je objasnio da je cilj Austrije osvajanje drugog mesta u grupi i pored poslednjih neuspeha.

Na kraju konferencije za štampu selektor Srbije Radomir Antić je uputio čestitke mladoj selekciji za plasman na prvenstvo Evrope.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Fudbaleri Srbije poceli pripreme

Težak poraz Srbije od Poljske

Čistili kokošinjce na putu do slave!


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Antić: „Na pravom smo putu“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump