Britni na dodeli MTV nagrada

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

 

Nekadašnja pop princeza Britni Spirs trijumfalno se vratila na scenu, pošto je preksinoć na dodeli MTV muzičkih nagrada u Los Anđelesu pobedila u čak tri kategorije – za najbolji video godine, najbolji pop video i najbolji video ženskog izvođača, sve za numeru „Piece of Me“.
Inače, Britni je imala čast da otvori jubilarnu 25. dodelu video muzičkih MTV nagrada, a publika ju je pozdravila ovacijama što je potpuno drugačija slika od prošlogodišnje kada je tokom neuspelog pokušaja povratka na scenu
izviždan njen nastup, kao i pesma „Gimme More“.

 


– Hvala vam, ovo je takav šok za mene. Nisam ovo očekivala – izjavila je pevačica i zahvalila se bogu, svojoj deci i izdavačkoj kući pre nego što je napustila binu sa tri pobedničke statue.
Svečanu ceremoniju dodele nagrada vodio je američki komičar Rasel Brand koji je još na početku simbolično najavio da će to veče biti „uskrsnuće Britni Spirs“ i najava „početka njene ere“. Brand se našalio na račun Spirsove kada je rekao da je ona ženski Isus Hrist i da je ona, u stvari, jedna divna osoba koju je slava dotukla. Britni je blistala u pripijenoj srebrnoj haljini, a osmeh zadovoljstva nije joj silazio sa lica čitave večeri. Spirsova je imala puno razloga da bude zadovoljna jer je u kategoriji za najbolji ženski video iza sebe ostavila Rijanu, Keti Peri, Džordin Sparks i Maraju Keri.
Iako su brojni novinari očekivali da će Britni nakon dodele davati izjave o svom uspehu, pevačica je bila uzdržana i sve vreme na žurki posle nagrada provela je u društvu svog dugogodišnjeg menadžera Larija Rudolfa. U revijalnom delu publiku su zabavljali Kanje Vest, Kristina Agilera, Rijana, Kid Rok i „Džonas Braders“ koji su otpevali svoje hitove na zadovoljstvo okupljenih fanova.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lady Gaga najslikanija na dodeli MTV nagrada!

Kanje Vest i skandal na dodeli MTV nagrada! /video/

Lady Gaga trijumfovala na dodeli MTV nagrada


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Britni na dodeli MTV nagrada”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump