Cobra Nissan Murano

Kategorija [ Automobili, ZANIMLJIVOSTI ]

 

Najnoviji u zaista dugačkom nizu SUV modela koji su prošli kroz modifikaciju u tjuning kući Cobra Technology & Lifestyle jeste i novi Nissan Murano.

U praksi to znači da je i Murano dobio Cobrine komponente (prednji bull-bar, zaštita zadnjeg branika, izduvne cevi i novi izraženiji pragovi; sve od nerđajućeg čelika i sa visokom sjajem), a sve sa ciljem personalizacije ovog modela u odnosu na fabrički model.

 

Prednji bull-bar (cevi prečnika 60 mm) je prošao obavezne crash testove i zadovoljava sve propise EU vezane za bezbednost pešaka.

U paketu su još i novi aluminijumski točkovi od 18, 19 i 20 inča (ovi potonji imaju gume dimenzija 245/35 R 20), dodatna prednja svetla, novi hromirani prednji gril i krovni nosači.

Za sve svoje proizvode, Cobra Technology & Lifestyle daje i garanciju u trajanju od 24 meseca bez ograničenja kilometraže.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nissan Juke” je stigao u Srbiju.

Fabulous Ferrari F430

TechArt Porsche 911


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Cobra Nissan Murano”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump