Lepa Brena proslavila 48. rodjendan

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

 

Brena je u poznatu prestoničku diskoteku došla u pratnji sinova Stefana i Viktora i prijateljice, dok je izostalo prisustvo njenog supruga Slobodana Živojinovića, kao i dugogodišnjeg saradnika i prijatelja Saše Popovića.
To nikako ne znači da su čestitke izostale. Naime, iste večeri u klubu je organizovana i promocija novog lutkarskog serijala „Vila Grande“, koji će biti prikazivan upravo u okviru emisija Brenine diskografske kuće „Grand“ i na Televiziji „Svet plus“. Tim povodom okupio se i veliki broj javnih ličnosti među kojima su bili Mira Škorić (dala

 

glas liku Jelene Karleuše), Maja Nikolić, Tina Ivanović, Dajana Paunović, Danijela Vranić, Snežana Babić, Boban Rajović, Danijel Đurić, Stevan Anđelković, Nemanja Stevanović, Milan Stanković, Milan Dinčić Dinča i mnogi drugi. Nespremni za proslavu rođendana, svi oni su bez poklona prilazili Breni i uputili joj najlepše želje. I dok su se ostali pre ponoći razišli, slavljenica je u klubu u društvu prijatelja ostala do kasno u noć.

 

 

Danijela prozivana
U vreme dok je trajao song koji izvodi lutka Ace Lukasa, snimak se blokirao. U tom trenutku neko iz publike je dobacio Danijeli Vranić, bivšoj Acinoj devojci: „Danijela, ovo je tvoje maslo. Odblokiraj čoveka!“ Ova izjava je bila propraćena smehom koji je trajao sve dok tehnički problem nije otklonjen.

Zvezde ispalile
Iako je bilo očekivano da se na promociji pojave svi oni čije su lutke urađene za prvi serijal, prisutni su bili samo Mile Kitić i Era Ojdanić. Iako su očekivani, na žurki se nisu pojavili Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Seka Aleksić, Jelena Karleuša i još neki od aktera čije ćemo lutke gledati u prvoj sezoni serijala.

 

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brena proslavila snajki rođendan!

Lepa Brena: Novi CD, pa Marakana!

Lepa Brena promoviše „Ostrvo“!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Lepa Brena proslavila 48. rodjendan”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump