Meg Rajan: Najsrećnija sam sama!

 

Holivudska glumica Meg Rajan koju publika širom sveta trenutno gleda u filmu „The woman“ je u poslednjem broju časopisa „In style“ konačno „progovorila“ o romansi sa mišićavim gladijatorom Raselom Krouom, ali i otkrila pravi razlog zbog kojeg se razvela od Denisa Kvejda.

„Denis me je varao“, rekla je 46-godišnja glumica. „Ne posmatram sebe kao žrvu zbog toga. Sama sam odabrala da ostanem u braku nakon saznanja o njegovom neverstvu. Moja odluka da istrajem u lošem braku me je učinila snažnom. Bolelo je, ali je bilo oslobađajuće“.

 

Kada je konačno odlučila da se razveda od Kvejda, zvezda filmova „Besani u Sijetlu“ i „Imate poštu“ je rekla da je prvi put „bolelo uvo šta drugi misle“.

„Najednom sam dobila šansu da uradim sve što sam ikada potajno priželjkovala. Da ‘pobegnem sa radara’ i počnem da živim!“.

Iako je američka štampa pisala o romantičnoj atmosferi koja je vladala na snimanju filma „Dokaz života“ iz 2000. godine u kojem se Meg zaljubljuje u oskarovca Rasela Kroua (44), Rajanova je priznala da su na setu „varnice zaista sevnule“.

„Ipak, Rasel nije odgovaran za moj razvod. Bila sam u rasulu tada. Na kraju sam ga čak i povredila. Nisam jednostavno mogla da budem u dugoj, tačnije, ozbiljnoj vezi. Prosto nije bilo vreme za tako nešto i pobegla sam“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Paris Hilton: Sama sam i veoma srećna

Keli Ozborn : Zbog Luka sam bolja osoba

Riki Martin: Plakao sam kad sam rekao da sam gay


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Meg Rajan: Najsrećnija sam sama!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump