Nova prodajna akcija za Peugeot 206, 206 sedan i 308 pred sajam automobila u Novom Sadu

Kategorija [ Automobili, ZANIMLJIVOSTI ]

 

Kompanija Verano Motors (www.verano.rs) započela je novu prodajnu akciju pred sajam automobila u Novom Sadu i u susret najavljenim merama Ministarstva ekonomije o smanjenju carinskih stopa na automobile.

Ljubitelja Peugeota je model 206 Sedan dostupan već od 10.650 evra sa PDV-om, uz uštedu od 1.100 evra. Peugeot 308 je u ponudi od 17.990, uz uštedu od 880 do 1.870 evra, a Peugeot 206 uz uštedu od 700 do 1.000 evra će moći da se kupi za 11.190 evra. Uz kupovinu na lizing kupcima je obezbeđen i dodatni popust od tri odsto.

 

Sedan verzija popularnog Peugeota je automobil dinamičnih linija, praktičan zbog svoje prostrane unutrašnjosti, a istovremeno prestižan zbog unapređenih performansi koje omogućavaju udobnost, sigurnost i uživanje u vožnji za celu porodicu. Ovaj model dolazi sa bogatom serijskom opremom koja uključuje manuelnu klimu, servo upravljač, kodirani ključ, električne podizače stakla, vazdušni jastuk za vozača i suvozača, svetla za maglu, centralnu bravu, radio CD i metalik boju.

U zavisnosti od pojedinačnih želja i potreba svakog kupca, Peugeot 308 se proizvodi u nekoliko modela, sa troja i petora vrata, pet nivoa završne obrade i 12 boja. „Prirodno nadmoćan“, kako ga tvorci zovu, ponuđen je u šest varijanti tzv. “lean burn“ motora, uključujući tri benzinska motora, koji su nastali u okviru partnerstva sa BMW-om, i tri HDI dizel motora. Benzinski motori dolaze u sledećoj kombinaciji: 1.4 VTi, 1.6 VTi i 1.6 L THP sa 95, 120, odnosno 150 konjskih snaga. Gama dizela obuhvata 1.6 HDI sa 90KS, 1.6 HDI sa 110KS i 2.0 HDI sa 136 konjskih snaga.

Peugeot 206 kao istaknuti član porodice francuskog proizvođača i apsolutni šampion prodaje nudi prvoklasnu udobnost i bezbednost onih koji ga voze. Svi modeli Peugeota 206 prilagođeni su različitim potrebama kupaca, pri čemu im je zajednička bezbednost i istaknuta estetska privlačnost. Bezbednosti Peugeota 206 naročito doprinosi vrlo precizan servo upravljač, kao i izuzetno ugibljenje. Ovaj model u ponudi ima 1.4 E i 1.4 Hdi motore.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Na Sajmu automobila u Novom Sadu po punta

Sajam automobila u Ženevi /slike/

Buick Regal za Ameriku


Nema komentara na “Nova prodajna akcija za Peugeot 206, 206 sedan i 308 pred sajam automobila u Novom Sadu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump