Stanković: „Opasnost iz prekida“

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

 

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković ocenio je da glavna opasnost u predstojećoj kvalifikacionoj utakmici sa Austrijom preti iz prekida.
Srbija u sredu igra u Beču, a poslednji dan priprema za teško gostovanje reprezentativci će iskoristiti za upoznavanje igre austrijskog tima, kaže Stanković.

„Nismo ih gledali, upoznaćemo se danas sa vrlinama i manama. Od pojedinaca poznajem Maningera i kapitena Ivanšica, koji igra za Panatinikos. Znamo da su opasni iz prekida, da su veoma borbena, disciplinovana ekipa“, izjavio je Stanković.

Austrija je u dosadašnjim kvalifikacionim mečevima najpre savladala Francusku, kod kuće sa 3:1, zatim izgubila od Litvanije, u gostima sa 2:0 i u subotu remizirala sa Farskim ostrvima, u gostima sa 1:1.

 

Vezni fudbaler Nenad Milijaš, koji se našao u početnoj postavi srpskog tima u dva od dosadašnja tri meča u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, takođe izdvaja slobodne udarce i kornere kao najopasnije situacije po gol Vladimira Stojkovića pred meč na stadionu ‘Ernst Hapel’.

„Videli smo da su sve golove postigli iz prekida. Trebalo bi da obratimo pažnju na to. Ipak, i oni moraju da strahuju za naše prekide, a verujem da ćemo im dati jedan gol upravo tako“, kaže Milijaš.

Austrija je u prvom od oktobarskih kvalifikacionih mečeva izgubila dva boda na Farskim ostrvima.

„Mnogi potcenjuju Farane, koji pre svega imaju odličnu odbranu. Svi misle da je njima sada lako dati pet golova, a siguran sam da će se još neka reprezentacija saplesti na tom gostovanju“, rekao je Nenad Milijaš.

Tim Radomira Antića napravio je savršen uvod u gostovanje u Austriji, ubedljivom pobedom nad Litvanijom, uz jednu od najboljih partija u prethodnih nekoliko godina.

„Iskreno, ne plašim se da ćemo zbog malo slavlja i euforije izgubiti u Beču. Bolje je što je tako. Ne bi valjalo da smo poraženi u subotu i da smo u lošoj atmosferi otišli u Beč“.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Srbija – Litvanija 3:0

Stanković: Hteo sam da pevam sa Karleušom!

Bregović i Stanković nastupili u Oslu /video/


Nema komentara na “Stanković: „Opasnost iz prekida“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump