Rodjendanski koncert Ace Lukasa u Beogradskoj areni

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

 

Skoro dvadeset hiljada raspomamljenih tinejdžera, dobrano podgrejanih
pivom, horski je pevalo sve, ali baš sve pesme, pa čak i one sa nedavno promovisanog albuma «Lešće» i to od prve do poslednje reči.

Raspoloženi slavljenik koji nam je pre koncerta rekao da se oseća uzbuđeno, sjajno, a pred ulazak u petu deceniju i zrelo, bio je obučen u crnu majicu i pantalone koje mu je izabrala voljena Sonja. Na sceni osim brojnih instrumenata bila je i posuda sa ledom i flašom viskija, kao i Acine klavijature na kojima je otpratio nastupe svojih gostiju Duška Kuliša, Goce Stojićević, Radiše Markovića, Nade Topčagić, Sinana Sakića, Džeja… Na momente folk spektakl je mogao ladno da «prođe» i kao rok spektakl, dovoljno je samo «isključiti» ton, i pogledati ekipu na sceni u rok fazonu, i ruke u publici podignute uvis sa čuvenim «satanskim rogovima». Nije izostalo ni lomljenje gitare koje je do skoro bilo rezervisano samo za okorele metalce.

 

A u masi poznati gosti iz estradnog sveta, kolega iz rok voda Oliver Mandić, neizbežna Ceca Ražnatović, Igor Rokvić, Silvija Nedeljković, Zlaja Timotić, Nikola Grbić… Acina Sonja je koncert gledala iz glavne lože gde je bila sa društvom i ćerkom, dok su njegova deca (iz prethodna dva braka) na koncert došla s društvom. Posle koncerta veselo i veliko društvo je proslavilo rođendan u «Miloševom konaku».

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Večeras koncert Ace Lukasa u Novom Sadu!

Jelena Karleuša gost kod Ace Lukasa!

Seve napravila spektakl u Beogradskoj areni!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Rodjendanski koncert Ace Lukasa u Beogradskoj areni”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump