Emina iskulirala Ognjena

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

 

Emina Jahović napravila je pravu pometnju od kako se pojavila u Srbiji, posle udaje koja je prouzrokovala njeno duže odsustvo sa srpskog estradnog neba.

Od trenutka kada je došla, mediji je neprestano opsedaju, pa je tako i Ognjen Amidžić želeo da je ugosti u svojoj emisiji „Ami G šou“.

 

Problem je samo bio u tome što je lepa novopazarka već zakazala gostovanje u jednoj od najskupljih šou programa u Srbiji.

Čak i po cenu da prekine višegodišnje prijateljstvo, Emina Jahović je prethodnih petnaestak dana uspešno eskivirala Ognjena Amidžića.

Naime, kada je saznao da njegova drugarica i koleginica, sa kojom je svojevremeno snimio duet, dolazi u Srbiju povodom nastupa na Radijskom festivalu, popularni voditelj poručio joj je da bi želeo da je ugosti u svojoj emisiji „Ami Dži šou“.

Emina je kratko odgovorila da će razmisliti i da će mu javiti, a onda je počela da ga eskivira. Uzalud je Amidžić pokušavao da preko SMS poruka i poziva stupi u kontakt sa njom, međutim, odgovor nije dobio.

Kad je preko zajedničkih poznanika konačno uspeo da dođe do nje, rekla mu je da mora hitno da se vrati u Istanbul zbog sinčića Jamana.

Ognjen je poverovao u ovaj izgovor, ali se ubrzo zatim šokirao kad je saznao da će Emina gostovati u emisiji „OT mozak“ na konkurentskoj televiziji B92, koja se emituje iste večeri kad i njegov „Ami Dži šou“.

Izvori bliski popularnom voditelju kažu da je posle ovog saznanja Ognjen novopazarsku Penelope Kruz izbrisao sa spiska prijatelja.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ognjena Amidžića u „Farmi“ menja Marko Kon

Ivan Ivanović kod Ognjena Amidžića!

Nataša i Emina snimile duet


Tagovi: [ , , ]

Jedan komentar na “Emina iskulirala Ognjena”

  • anonimi
    5 aprila, 2010, 20:34

    Wink neka ga je iskulirala jer ona ima muza i dijete Razz

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump