Karleuša se prodaje uz Madonin CD

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

 

Pop diva Jelena Karleuša konačno je ostvarila svoj san da se nađe na američkom tržištu.

Od pre nekoliko dana ona se našla rame uz rame s Madonom, Britni Spirs i ostalim svetskim zvezdama.

Naime, njen poslednji album “Revolušn“ otkupila je čuvena američka kompanija “Apple“, koja se bavi proizvodnjom računara, ajpodova i drugih najsavremenijih tehničkih uređaja.

Tako se od sada pesme “slatke male“ mogu kupiti širom sveta putem njihovog zvaničnog sajta, a cena jedne numere je 0,99 $.

 

J.K. je jedna od nekoliko srpskih pevačica koja se našla u najposećenijoj internet prodavnici na svetu “iTunes“, a njenu pesmu “Ko ti to baje“ je već kupilo 120.000 ljudi.

Prostom računicom, “Apple“ je na samo jednoj kompoziciji u izvođenju atraktivne plavuše i za svega nekoliko dana zaradio skoro 120.000 $, a koliko će ona inkasirati od te sume, nije nam poznato.

 

To što se album Jelene Karleuše pojavio na američkom tržištu može da začudi samo ljude koji još uvek nisu upoznati sa njenim ranijim probojom, koji je u njeno ime ostvario izvesni Lee;o:

https://www.youtube.com/watch?v=I78knzzSmmo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Karleuša uz Tošića kao poklon Grčkoj!

Karleuša izašla iz kuće Velikog brata

Seka: Karleuša svojoj publici prodaje maglu


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Karleuša se prodaje uz Madonin CD”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump