Maca povecao“macora“

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

 

Sarajevski glumac i voditelj „Operacije Trijumf“ Dragan Marinković Maca postao je apsolutni metroseksualac.

Iako smo ga u „VIP Velikom bratu“ zapamtili kao tipičnog predstavnika Balkana i odličje onoga što se zove balkanski primitivizam, Maca je od nove sezone potpuno promenio svoj stil.

Sada ga gledamo na Gala večerima skockanog, u dobrim odelima, sa očupanim obrvama, tenom iz solarijuma i uredno našminkanog.
Iako je ovo začudilo mnoge, nije ništa u poređenju sa zapanjenošću koja se doživaljava na informaciju da je Maca ubrizgao botoks, ni manje ni više nego u polni organ.

 

– S obzirom na to da je bio strašno isfrustriran svojom kilažom, prvo je rešio da se podvrgne liposukciji, a onda i da učvrsti organ za oplodnju. Maca je nedavno uradio hiruršku intervenciju koja je prošla u najboljem redu, a iz njegovog gabaritnog tela izvučena je poprilična količina sala. Kada je svoju figuru doveo u red, odlučio je da ubrizga botoks u svoj polni organ – izvestio je Kurir.

Tragom ovih informacija pozvali smo Dragana Marinkovića Macu i zamolili ga za komentar:

– Ubrizgao sam botoks u malog jer se mnogo pogužvao, ali sada je super i, što je najvažnije, radi posao!

Ostaje da se vidi šta je sledeće čime će nas Maca iznenaditi.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maca otvara buregdžinicu u Beogradu!

Maca se venčao!

Maca bi mogao i da se oženi???!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Maca povecao“macora“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump