Romana uskoro pred maticarem?

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

 

Ljubav pop pevačice Romane Panić i kiparskog advokata Fotosa Pitađisa cveta, pa ne bi iznenadilo da Grk postavi sudbonosno pitanje na samu Novu Godinu.

Iako je njihova veza poslednjih meseci prošla kroz buran period, zaljubljeni par nije ni pokušao da sakrije emocije na nedavno završenom Radijskom festivalu.

Čak je i sama Romana javno progovorila o njihovoj vezi:

 

– Moglo bi se reći da je naš prekid, u stvari, bio samo velika kriza koju smo prevazišli. Znate kako je to, druga zemlja, drugi običaji, mentalitet… Ali, sve te razlike su pale u vodu zbog jakih emocija. Možda je sve ovo trebalo da nam se desi da bismo shvatili koliko se volimo – ispričala je Romana.
Ono što se desilo ustvari je Fotosov izlet u bračne vode sa voditeljkom TV „Spektrum“ Jovanom, sa kojom je čak i dobio ćerkicu Neseli. I kad su svi mislila da je Romana za njega završena priča, kiparski advokat obnovio je vezu sa srpskom pevačicom.

O njihovom sledećem koraku za sada se još nagađa, jer Romana ne želi da išta urekne.

– Poučena dosadašnjim iskustvom, neću otkrivati unapred sve naše planove. U januaru ćemo svim zlobnicima dokazati koliko je jaka naša ljubav i tada ću moći mnogo više o svemu da vam ispričam – rekla je zagonetno Romana, ne želeći tačno da otkrije o čemu se radi.

– Fotos i ja ćemo Novu godinu dočekati zajedno, bez obzira na to da li ću ja negde nastupati za tu noć ili ne – rekla je Panićeva.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Romana dobila kuče od Fotosa!

Romana i Fotos na crnogorskom primorju!

Romana Panić ima novog dečka, Italijana?!


Nema komentara na “Romana uskoro pred maticarem?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump