Slavica I Berni se pomirili u Beogradu

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Razvod Bernija i Slavice Eklston, koji je i dalje tema broj jedan svih svetskih tabloida, neće se dogoditi jer je slavni par na novom „medenom mesecu“ u Beogradu. Najava pomirenja o kojoj bruje svetski mediji odigrala se pre nekoliko dana kada se par pojavio na rođendanskoj zabavi mlađe ćerke Petre da bi ekskluzivne fotografije Pressa konačno otklonile svaku dilemu.

Berni i Slavica zadovoljno poziraju s jučerašnjim primerkom naših novina, a dali su nam i ekskluzivni intervju koji ćemo objaviti u novogodišnjem broju. Tada ćete saznati i šta se sve odigralo u porodici Eklston.

Jedno je sigurno, prvi čovek Formule 1 nedavno je potpuno samouvereno izjavio da se neće razvesti od Slavice te da se njegova dvadeset i osam godina mlađa supruga nalazi u Indiji.

– Slavica je otišla u Indiju, a kada se vrati, pokušaćemo da rešimo svoje probleme.

Rođendansko iznenađenje

Povod je bio jasan jer su svetski mediji danima prenosili kako su njihove dve kćerke Tamara (24) i Petra (20) pale su u depresiju nakon što je Slavica podnela zahtev za brakorazvodnu parnicu. Onda je prošlog vikenda Petra svoj dvadeseti rođendan proslavila u privatnom klubu „Anabels“ u Londonu. Sve vreme uz nju je bio njen dečko Džejms Stant, potom sestra Tamara i otac Berni.
U jednom trenutku na vratima se pojavila Slavica i čitava porodica Eklston našla se ponovo na okupu. To je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje nakon što je u medije dospela vest o razvodu. Drugo je juče upriličeno za novogodišnji broj Pressa.

Privatni apartman

Slavica i Berni sada uživaju u jednom privatnom apartmanu s mnoštvom prijatelja i kuju planove za proslavu Nove godine. Inače, oni su prvi put u Srbiji bili zajedno 2007. godine, samo tada na dočeku Pravoslavne nove godine kada im je u restoranu „Bolero“ domaćin bio Zdravko Čolić.


Ostalo je upamćeno da su se Eklstonovi sastali i s tadašnjim premijerom Vojislavom Koštunicom, kao i da je bilo ozbiljno reči čak i o eventualnom dolasku Formule 1 u Beograd.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Berni i Slavica Eklston se razveli za 58 sekundi!

Berni Eklston u Hrvatskoj sa novom devojkom!

Berni udao ćerku!


Nema komentara na “Slavica I Berni se pomirili u Beogradu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump