“Van Gog“ snimio novi album

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

 

Beogradski bend „Van Gog“ završio je rad na novom albumu i sad počinje sa koncertnim aktivnostimaČlanovi grupe „Van Gog“ nedavno su se vratili iz Los Anđelesa, gde su miksovali novi album u prestižnim NRG studijima. Album bi trebalo da se pojavi u prodaji krajem marta ili u aprilu sledeće godine, najavila je njihova produkcijska kuća „Long plej“.


Sledeći nastup imaće 28. decembra u Banja Luci, a frontmen Zvonimir Đukić-Đule kaže da se bend raduje prvoj zajedničkoj svirci sa sugrađanima – Bajagom i Instruktorima i Zagrepčanima – „Hladnim pivom“:– Kada uradiš novi album, nestrpljiv si da što pre nove pesme podeliš sa ljudima, a opet sa druge strane se povučeš i kažeš: „Biće prilike i za to“. Međutim, kad te ponese euforija i oduševljenje ljudi, ko zna? Možda na licu mesta podelimo neki novi rif sa ljudima u Banja Luci – izjavio je Đule.

 

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Uskoro izlazi novi album grupe Gorillaz

Novi Bajagin album izlazi na jesen

“Van Gog” u novembru u “Beogradskoj areni”


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na ““Van Gog“ snimio novi album”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump