„D&G“ okupio elitu!

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

l Eva Mendez, Skarlet Johanson, Frida Pinto, Klaudija Šifer i Eva Hercigova prošetale su pistom za modni dvojac „Dolče&Gabana“


Priredili pravi spektakl… Domeniko Dolče i Stefano Gabana


Slavni italijanski modni dizajneri Domeniko Dolče i Stefano Gabana priredili su pravi spektakl na Milanskoj nedelji mode. Da bi svoju kolekciju za jesen-zimu 2009/10. predstavili u što boljem svetlu, na pisti su okupili impozantan broj holivudskih lepotica, s kojima sarađuju poslovno, a s mnogima se i privatno druže.


Osim glumica Skarlet Johanson i Eve Mendez, njihovu najnoviju kolekciju nosila je i nova modna miljenica, mlada glumačka zvezda iz Indije Frida Pinto, zvezda „Milionera iz blata“, ali i bivši supermodeli Klaudija Šifer i Eva Hercigova. Prolećnu kolekciju ovog poznatog dizajnerskog dvojca nosile su još i Elza Pataki, Katerina Murino i Nađa Auerman.

Bivši supermodeli…Klaudija Šifer i Eva Hercigova


Inače, sama kolekcija, koju su na jednoj od četiri najveće nedelje mode prikazali „Dolče&Gabana“, bila je dosta prilagođena holivudskom glamuru, pa se na nekim haljinama nalazio lik legendarne Merilin Monro. I ovaj dvojac se vratio u toliko osporavane osamdesete godine prošlog veka, pa su u prvom planu bila naglašena ramena, ali i puf rukavi. Preovlađivali su crna i bela boja, zebrasti dezen, krzno, čipka, a kao ultimativni modni detalj na većini modela pojavljuju se mašne, svih oblika i veličina.

Izvor: pressPodeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madona postala novo zaštitno lice D&G

Dolče i Gabana rešili da ugase najprodavaniji brend

Aleksandar Milić okupio zvezde sa YU prostora


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “„D&G“ okupio elitu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump