Anabela i Gagi se razvode

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Kako ih svega nekoliko meseci deli do jubilarnih petnaest godina braka, nije isključeno da će Anabela i Gagi Đogani „kristalnu svadbu“ obeležiti u sudnici.

Na žalost ili na sreću, na njoj će se i zaustaviti, budući da će u bliskoj budućnosti oboje biti oslobođeni svih bračnih dužnosti. Jednostavnije rečeno, jedan od najskladnijih estradnih parova se razvodi!
Kako saznajemo iz krugova Drugog opštinskog suda u Beogradu, Anabela je ta koja je odlučila da „preseče“, podnevši pre oko dve nedelje tužbu protiv svog još uvek zakonitog supruga, u kojoj između ostalog navodi da ne pristaje na nagodbe i pokušaj pomirenja preko posrednika, što će reći – povratka nema! U svom pismenom saopštenju tužilja kao glavni razlog bračnog kraha navodi nepomirljive razlike, konstatujući da su, uprkos svim njenim naporima da ih konsoliduje, bračni odnosi između nje i Gagija od prethodne godine postali nepodnošljivi. Ipak, najinteresantniji deo tužbe svakako je onaj u kojem atraktivna pevačica insistira na apsolutnom starateljstvu (zakonskom i fizičkom) nad njihovim ćerkama, trinaestogodišnjom Lunom i deset godina mlađom Ninom.
„Istina je, razvodim se“, potvrdila je Anabela saznanja do kojih je „Svet“ prvi došao, prilično škrto obrazloživši…

Izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anabela i Gagi se nisu uopšte razveli???!

Luna želi da se pomire Anabela i Gagi!

Anabela i Gagi ne mogu više da se podnesu!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Anabela i Gagi se razvode”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump