Berni i Slavica Eklston se razveli za 58 sekundi!

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Berni Eklston, 78-godišnji vlasnik Formule 1, čije se bogatstvo procenjuje na 2,4 milijardi funti, i njegova sada bivša žena Slavica, razveli su se danas na sudskom saslušanju koje je trajalo samo 58 sekundi, prenosi britanski „Telegraf“.


Kako veći deo Bernijeve imovine glasi na Slavicino ime, sledi pravna bitka za povraćaj njegovog bogatstva, a razvod bi mogao postati najskuplji u pravnoj istoriji Velike Britanije.


Slavici (50) je odobren razvod posle 58 sekundi saslušanja u Višem sudu u Engleskoj iz razloga što je 24-godišnji brak „nepovratno“ propao zbog „nerazumnog ponašanja“ njenog muža.
Sudija Beri je rekao da se on „ponašao na takav način da nije opravdano očekivati od podnosioca zahteva za razvod da može nastaviti zajednički život s njim“.
Slavica Eklston je pred sudom izjavila da joj je muževljevo radoholičarsko ponašanje „izazvalo stres i anksioznost“.
Par koji se oženio u Engleskoj u julu 1985. ima sve kćerke – Tamaru (24) i Petru (19). Imaju avion i jahtu nazvane po njihovim kćerkama.

Slavica je napustila porodičnu kuću dok je njen muž prisustvovao trci za VN Brazila prošle godine, ali je odlučila da sačeka da podnese zahtev za razvod dok njihove ćerke ne napuste porodični dom.
Pravni stučnjaci prognoziraju da će Slavica, bivša manekenka hrvatskog porekla, po završetku parnice dobiti odštetu u iznosu od milijardu funti. Kako prenose pojedini engleski mediji, Slavica je danas već dobila milijardu funti, a Berni je izjavio da nije ni imao pojma o saslušanju.
„Pretpostavljam da je ovo tužan dan za moju porodicu. Neke stvari su neizbežne. Jednostavno sam to prihvatio“, rekao je Berni i dodao da se sve završilo prijateljski i miroljubivo.

izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Slavica I Berni se pomirili u Beogradu

Berni Eklston u Hrvatskoj sa novom devojkom!

Berni Eklston sa devojkom?!


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Berni i Slavica Eklston se razveli za 58 sekundi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump